Tropicana

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Tropicana er et mellemklassehotel beliggende i hjertet af Kato Stalos nær restauranter og shopping, men også lige ved stranden. I alle lejligheder findes alt det, som du behøver for at holde ferie på egen hånd. Og hvis du ikke vil bade i havet, kan du slappe af ved poolen hjemme på hotellet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer. 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejlig område.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tropicana er et hyggeligt familieejet lejlighedshotel med rummelige lejligheder i Kato Stalos. Dejligt poolområde med børnesektion. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Hotellet har en restaurant ved stranden med smuk havudsigt, der serverer flere forskellige retter. Måltider kan bestilles til værelset. Gratis wifi på fællesområder. Trapper på hotelområdet. Receptionen har begrænsede åbningstider. Når receptionen ikke er bemandet, kan personalet i hotellets strandbar hjælpe.

Restauranter og supermarkeder nær hotellet. Gode busforbindelser til Chania by, ca. 7 km. Stærk gennemkørselstrafik samt støj fra trappeopgangen, der kan virke meget forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Ingen måltider indgår i prisen.
Sommer 2022: Morgenmad kan tilkøbes.