Tropicana

Tropicana er et mellemklassehotel beliggende i hjertet af Kato Stalos nær restauranter og shopping, men også lige ved stranden. I alle lejligheder findes alt det, som du behøver for at holde ferie på egen hånd. Og hvis du ikke vil bade i havet, kan du slappe af ved poolen hjemme på hotellet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer. 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten fra vores rum 27
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tropicana er et hyggeligt familieejet lejlighedshotel med rummelige lejligheder i Kato Stalos. Dejligt poolområde med børnesektion. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Hotellet har en restaurant ved stranden med smuk havudsigt, der serverer flere forskellige retter. Måltider kan bestilles til værelset. Gratis wifi på fællesområder. Trapper på hotelområdet. Receptionen har begrænsede åbningstider. Når receptionen ikke er bemandet, kan personalet i hotellets strandbar hjælpe.

Restauranter og supermarkeder nær hotellet. Gode busforbindelser til Chania by, ca. 7 km. Stærk gennemkørselstrafik samt støj fra trappeopgangen, der kan virke meget forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Ingen måltider indgår. Morgenmad kan tilkøbes.

Alle hoteller i Kato Stalos

Panorama (Kreta)

Præcis som hotelnavnet lover, venter der en fortryllende udsigt over havet. Panorama ligger ca. 5 km fra Chania og er et perfekt valg for dig, der både vil bo nær stranden og de charmerende stræder i Chania. Vælg mellem at bo i dobbeltværelser med havudsigt i hovedbygningen eller hvis du rejser uden børn superior-værelser, som er beliggende i en egen del af hotellet kun forbeholdt gæster over 16 år.

Pegasus

Hotel Pegasus er beliggende på en høj i rolige og frodige omgivelser Kato Stalos. Hotellet er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske Kretas fantastiske natur på cykel. Hotellet kan hjælpe med både cykeludlejning og guidede cykelture. Der er gåafstand til stranden, og hotellet har et dejligt poolområde i haven.

Faros

På Hotel Faros bor du ved stranden i Kato Stalos, så det er bare at beslutte, om du ønsker at nyde en svømmetur i havet eller i poolen. Om aftenen er det meget sandsynligt, at du følger trop til hotellets musikbar, som er samlingspunktet for mange af vores gæster. Har du lyst, kan du hoppe på bussen og tage ind til Chania by, hvor tavernaer, barer og hyggelige butikker venter blandt de smalle gyder.

Veli

Lige ved stranden i Kato Stalos ligger Hotel Veli, der er et enkelt og familiedrevet strandhotel med en skøn græsk atmosfære. Her bor du i gåafstand til centrum af Kato Stalos centrum, hvor du finder et par hyggelige taverner og barer. Book en lejlighed med havudsigt for at nyde havets brusen fra balkonen.

Hermes (Kato Stalos)

Hermes er et godt lejlighedshotel, som ligger på en bakke over Kato Stalos. Hotellet ligger nær stranden, Chania by, og byerne Agia Marina og Platanias, hvilket gør hotellet til et perfekt udgangspunkt for skønne ferieoplevelser på Kreta. Du kommer lettest til Chania by med lokalbussen eller taxi.

Kleopatra

I rolige Kato Stalos, omgivet af en smuk have, ligger lejlighedshotellet Kleopatra. Her kan du nyde roen og lade batterierne op. Der ikke langt til Agia Marina og Platanias, som ligger vest for Kato Stalos. Tager du i stedet bussen mod øst, kommer du hurtigt til Agii Apostoli og til Chania-by med sine charmerende gyder med restauranter, barer og hyggelige butikker.