Værelsestyper

1-værelses lejlighed i strand-/poolbygning

1-værelses lejligheder beliggende i strand-/poolbygning (bygget i 2000). Ekstraopredninger er 75x195 cm. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan af varierende størrelse med havudsigt eller balkon i stueplan med pooludsigt. Markiser på balkonerne.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder i hovedbygningen på hotellet (bygget i 1989). Ekstraopredninger er 75x195 cm. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan af varierende størrelse. Visse balkoner har havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt. Alle balkoner i stueplan er beliggende på nederste etage i hovedbygningen, og visse har havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelseslejligheder i strand-/poolbygning

2-værelses lejligheder i strand-/poolbygning (bygget i 2000). Separat soveværelse med to senge og et kombineret opholdsrum og minikøkken med to ekstraopredninger samt spiseplads. Ekstraopredninger er 75x195 cm. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt eller balkon i stueplan. Markiser på balkonerne.

Antal personer: 2-4 personer.