Bedømmelse af Rose

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 253 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenheden og venligt personalet
-

Bekræftet køb : 2021-07-23


8 ud af 10

+
Beliggenhed, Kiki og en ung tjener
-
Apollo skulle rette sine beskrivelser. Skrive værelset er meget lille, der er ikke noget trænings rum og wifi på værelser er kun en gang i mellem.

Bekræftet køb : 2021-07-18


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-18


9 ud af 10

+
Omgivelserne. Hotellet lå lige ned til stranden og havde et dejligt pool/bar område
-
Dørene til værelset sluttede ikke særlig tæt. Der var meget larm fra gangen og tapperne. I det hele taget var der meget lydt på hotelværelserne

Bekræftet køb : 2021-07-18


5 ud af 10

+
Tæt på stranden
-
Normalt er der sæbe i sæbedispenser men her skulle man selv købe sæbe, og selv bede om toiletpapir.

Bekræftet køb : 2021-07-16


5 ud af 10

+
Ingen bemærkningerr
-
Restauranten/maden

Bekræftet køb : 2021-07-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-11


10 ud af 10

+
Vi var tre mennesker afsted mor, far og teenager søn. Vi havde to værelses lejlighed i strandbygningen. Værelse 131 Lejligheden var stor med to gode dobbeltsenge og to fine altaner. Der var bord og fire stole på altanen og et tørrestativ på den anden. Rengøringen var fin. Vi havde bestilt morgenmad og hver morgen blev vi mødt af et smil fra Kiki som er vært, hun lavede den morgenmad vi bad om og det var altid lækkert. Poolen var skøn og solstolene var udstyret med gode madrasser. Der var altid pænt og rent. I baren ved poolen spiste vi god mad og fik gode drinks, imens vi nød den gode udsigt. En af tjenerne taler rigtig fint dansk og han vil rigtig gerne øve sig, så tal endelig dansk til ham. En dag tog vi en snorkletur til den øen som ligger lige udfor hotellet. Vi tog snorkleturen/bådturen igennem Apollo og den kan virkelig anbefales. Her hjalp Kiki os med at bestille taxa så vi kunne komme ud til havnen. En dag tog vi en tur igennem hotellet til elefonisi stranden. Det var en super skøn tur. Vi stoppede på vejen dertil og så en grotte og på vejen hjem stoppede vi et sted hvor man kunne få mad og drikke. Vi gav 25 euro pr. person og der var dansk guide med i bussen. Vi kan varmt anbefale at bestille ture igennem hotellet. På dette hotel bliver man mødt af varme og glimt i øjet. Kiki er en fantastisk kvinde og i vil med det samme genkende hende når hun råber my Darling i love you. Tak til alle på hotellet for en dejlig ferie. Et dejligt sted vi helt sikkert kommer tilbage til.
-
Hotellet kunne med fordel laves om til et hotel kun for voksne

Bekræftet køb : 2021-07-11


9 ud af 10

+
-
Gøre opmærksom på hvor mange kvm værelset er, da man ikke kan sidde inde på eksempelvis værelse 117 ( Rose).

Bekræftet køb : 2021-07-10


10 ud af 10

+
Det bedste ved hotellet er de er så gæstfri og imødekommende, det er vores andet hjem at komme til på Kreta
-
Det gøres til et voksenhotel

Bekræftet køb : 2021-07-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

124 bedømmelser
Meget godt
 
95
Godt
 
22
Middel
 
4
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

18-07-2021

Indlæg af christianschou Valby, Danmark

Autentisk græsk familiehotel v vandet!

Skønt autentisk familiehotel ved vandet med dejlig pool og værtsfamilie. Vi blev taget godt af, af Marianna og Darling, Katarina og resten af familien, badede til sent og nød iskaffe og god græsk mad, Mousakaen kan anbefales. Ville til enhver tid vende tilbage, næste gang destinationen er Kreta!

 
04-07-2021

Indlæg af 757123456435 Icmeler, Tyrkiet

Bedste hotel

Vi et par der har boet på hotel rose i 3 uger her i juni 2021... hotellet ligger så fedt lige på stranden og der er god pool og værelser er så fine vi boede i 118 med pool og hav udsigt,,, har aldrig været på en ferie hvor sengen var så god sov som en drøm,, kini og hebdes datter katarina er så søde og hjælpsomme de gjorde alt for man føler sig hjemme og hjælper med alt bus taxi lejebil osv,,,, de 2 tjener der arb på hotellet er også så søde den ene kan dansk ,,, og så bliver der serveret super mad... elsker sette sted og vil hel sikkert komme tilbage da alt bare er 100 procent i orden på hotel rose❤️

 
30-06-2021

Indlæg af maibrittbugge København, Danmark

Fantastisk

Efter lang tid uden ferie i udlandet blev jeg endelig færdigvaccineret og var så heldig, trods corona krise og restriktioner at finde denne lille perle af et hotel i Kato Stalos der havde åbent og modtog gæster. Jeg har rejst rundt i Grækenland i over 30 år og besøgt over 15 forskellige øer men sjældent har jeg dog mødt en så meget venlighed og imødekommenhed som på dette hotel. Hotellet er ikke stort omkring 26-30 værelser af variererende størrelse .Hotellet er familieejet far, mor og datter, - med mor Kiki i spidsen, der fra start til slut af mit ophold fik mig til at føle mig speciel og ville gøre alt for at mit ophold blev det bedste . Datteren Katarina styrer den tilhørende restaurant OPA der blandt andet serverer en fantastisk og stor og meget lækker morgenmad og har både græske retter og internationale retter på menu kortet. Til hotellet hører også et lille supermarked med et okay udvalg og du kan også her hente frisk morgenbrød hvis du vil spise hjemme på altanen. En dejlig stor pool med tilhørende poolbar der har borde og stole direkte ud til stranden og hvor du kan indtage frokost eller nyde solnedgangen mens du spiser aftensmad. Af store plusser nævnes i flæng : at de mange liggestole ved stranden er gratis, bruser på badeværelse der virker og der er tilmed varmt vand i, bedste senge nogensinde i det græske , store rummelige altaner og gratis og velfungerende wi fi. Synes ikke godt om · Kan simpelthen ikke nævne noget ved hotellet jeg ikke kunne lide og er i stand til at tage dertil igen nu med det samme. “Desværre” for mig er Kreta igen åbnet for charter og det er ikke længere muligt at booke Hotel Rose direkte idet Apollo rejser har sat sig på alle lejlighederne og da jeg er single rejsende skruer rejsebureauerne prisen op således at man skal betale næsten en halv gang oven i normalprisen for det de kalder ubenyttet seng. Men jeg skal tilbage og må finde et ophold i nærheden så jeg kan komme ned og besøge Kiki og hendes fantastiske team.

 
28-09-2020

Indlæg af Tina Janie S

Skønt lille hyggeligt hotel med fantastik udsigt

Der er en god atmosfære på dette skønne hotel med super udsigt, som ligger lige ude til havet. Flot og velholdt swimmingpool. Alt personale er utrolig flinke og hjælpsomme. Maden er skøn og rigtig god kvalitet. Tak for en dejlig ferie på hotel Rose. Der kommer vi helt sikkert igen

 
28-09-2020

Indlæg af sandratatianaliv

Dejligt lille hotel i skønne omgivelser

Hotel Rose er et dejligt og mindre familie driver hotel, hvor servicen og humøret altid er højt. Skønt med restaurant ud til havet, hvor man kan nyde en solnedgang og se lyset fra byen. Hvis man er heldig kan man også få set “nyfødte” skildpadder udklække.