Bedømmelse af Rose

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

116 bedømmelser
Meget godt
 
87
Godt
 
22
Middel
 
4
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

28-09-2020

Indlæg af Tina Janie S

Skønt lille hyggeligt hotel med fantastik udsigt

Der er en god atmosfære på dette skønne hotel med super udsigt, som ligger lige ude til havet. Flot og velholdt swimmingpool. Alt personale er utrolig flinke og hjælpsomme. Maden er skøn og rigtig god kvalitet. Tak for en dejlig ferie på hotel Rose. Der kommer vi helt sikkert igen

 
28-09-2020

Indlæg af sandratatianaliv

Dejligt lille hotel i skønne omgivelser

Hotel Rose er et dejligt og mindre familie driver hotel, hvor servicen og humøret altid er højt. Skønt med restaurant ud til havet, hvor man kan nyde en solnedgang og se lyset fra byen. Hvis man er heldig kan man også få set “nyfødte” skildpadder udklække.

 
15-08-2020

Indlæg af janeZ8062PB København, Danmark

Dejligt familiedrevet hotel

På Hotel Rose er du garanteret en dejlig ferie! Hotellet ligger lige ud til stranden og der er en dejlig swimmingpool. Kiki og familien gør alt for, at der er en god stemning og maden på restauranten er altid god! Det er ikke så mærkeligt, at gæsterne på Hotel Rose kommer igen år efter år! Det kommer vi helt sikkert til!

 
17-06-2019

Indlæg af U6771GGcharlottes Horsens, Danmark

Skøn lille intim hotel

Vi besøgte dette hotel for første gang (men nok ikk sidste gang) - hotellet er lille, hyggeligt, og meget personligt, rigtig god atmosfære. Alt personalet er utrolige flinke. Maden er skøn og en rigtig god kvalitet. Sengene er rigtige gode, værelset som vi boede på(nr 133) var lidt slidt, men rent og fint. Ejeren af hotellet er utrolig hjælpsom, man kan få svar på ALLE sine spørgsmål uanset hvornår på døgnet man stiller dem. Jeg har aldrig været på så et lille hotel før (30 værelser) - men det gør jeg gerne igen. Ferien bliver utrolig personlig og skøn. Tak til alt personale på hotel Rose.

 
25-05-2019

Indlæg af charlottea845

Skøn udsigt

Dejlig hotel med super udsigt, stille og rolig, også i den gamle bygning, der boede vi med lækker udsigt direkte over poolen og vandet. Venlig og flink personale. Har bestemt ingen negativ kommentar om det overhovedet, vi har haft en lækker uge, og er klar til afgang om 2 timer