Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 271 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-23


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-23


7 ud af 10

+
Dem som arbejdede på hotellet var super søde og ville/kunne hjælpe med alt hvad man spurgte om
-
De kunne ikke lave alt fra deres menu kort (vi havde halv pension) Og hvis man bestilte den samme ret 2 dage i streg var den ikke den samme ret man fik alligevel 😂😂

Bekræftet køb : 2022-10-22


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-09


8 ud af 10

+
Et stille og roligt hotel og ikke for stort.
-

Bekræftet køb : 2022-10-08


9 ud af 10

+
Pølen
-

Bekræftet køb : 2022-10-08


6 ud af 10

+
ligger dejligt rolig, ikke så stor.
-
vi havde bestilt halvpension, med den forventning at det var morgenmad og aftensmad som det har været på alle andre rejser vi har været på, men restauranten lukkede allerede klokken 19, så det var spildte 2000 kr.

Bekræftet køb : 2022-10-08


10 ud af 10

+
god stemning på hotellet, og rigtig god service fra personalet
-

Bekræftet køb : 2022-10-08


9 ud af 10

+
Rolig beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-09-30


10 ud af 10

+
Der var god plads, altid rent og pænt.
-

Bekræftet køb : 2022-09-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

185 bedømmelser
Meget godt
 
71
Godt
 
83
Middel
 
24
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

18-07-2022

af 134carinah Frederikssund, Danmark

Venligt personale

Dejlig pool hvor det er okay at have badedyr med. Ikke vildt med folk… Baren er rigtig fint betjent af flinke Gorge. Laver gode drinks!! Vi havde værelse ud mod mindre vej. Ikke så ofte med biler men når de kom kørte de stærkt. Kun sol til morgenen. Dog blev vi ofte vækket af gøende hunde sidst på natten. Vi havde morgenmad som var bedre end forventet! Hotellet er slidt, i sær værelserne. Vi var 3 familier afsted og på alle 3 værelser løb toilettet konstant og køleskabet larmer meget! Ligger godt centralt med fin gåafstand til Agina Marina.

 
17-06-2022

af cphmalmo Køge, Danmark

Ikke noget at skrive hjem om

Et gennemsnitligt hotel med en del ting, som generer oplevelsen på ens ferie. Men, min rejse var også billig, så forventningerne var ikke høje. Derfor 3 stjerner. Men jeg har boet på 3 stjerner, der var bedre. Gode ting: poolen er lækker og stor. Værelserne har ok plads. Køkkenet har hvad man skal bruge, der er et lille supermarked, en bar, en restaurant (dog ikke prøvet). Lav bebyggelse, guiderne fra Apollo er her hver dag (hvis man skal bruge dem). Busstop tæt på der for 1,60 euro tager en til Chania. God strand er tæt på. Aircondition fungerer optimalt (når mans selv har gættet sig til at den ikke virker, hvis terrassedøren er 1 mm åben). Mange steder at spise i nærheden med GOD mad. Flere supermarkeder. God rengøring 6 dage om ugen. Mulighed for at købe morgenmad (dog ikke prøvet). Kuffert opbevaring sidste dag. Dårlige ting: Ofte intet varmt vand, wifi fungerer ofte ikke, 4g kun på nogen abonnementer ellers kun 3G, meget lydt mellem værelser så man hører alle naboer, meget støj fra poolområde hvis man har værelse ud til der, solstol kamp hver morgen så fra kl. ca 9 er der ingen eller kun få solstole ved poolen. Ingen servering ved poolen, og heller ingen oprydning. Den der pool stemning hvor man føler man serviceres er ikke til stede. Personalet er enten fraværende eller sidder blot og glor. Baren er tom om aftenen, og der er ikke lokale arrangementer som en græsk aften eller lignende. Hotellet ligger i absolut yderste kant af Kato Stalos, som i sig selv ikke kan kaldes en by, men en gade med restauranter og supermarkeder. Intet at foretage sig og intet at shoppe. Ligger oppe af en lidt stejl bakke som jeg kunne se ældre sled lidt med. Virkelig dårlig seng. Kun 4-5 TV kanaler (ikke relevante for danskere), som dog først kom til at virke da vi bad om det. Info kanalen virkede ikke. Intet informationsmateriale på værelset om hotellet, så man skal spørge om alt eller gætte. (Wifi kode, åbningstider for poolen, tjek ud osv). Ikke mulighed for at beholde eller købe forlængelse af værelse da vi skulle tjekke ud kl 11 og først blev hentet kl 21.

 
01-08-2021

af Jakob A København, Danmark

Fantastisk familieoplevelse

Vi var på Hotel Pegasus i en uge, mig, min kone og vores barn på to år. Hotellet var helt perfekt til vores behov, og personalet var yderst behageligt. Særligt bartenderen Vasilli var utroligt imødekommende og fik os fra begyndelsen til at føle os hjemme på hotellet. Han var altid frisk på en snak, meget serviceminded, og var rigtigt sød med vores dreng, som stadig taler om ham. Særligt Vasillis imødekommenhed og varme er en af grundene til, at vi helt sikkert vender tilbage til Hotel Pegasus. Hotellet har en stor pool samt en børnepool, et legerum og en legeplads, og det var i det hele taget meget børnevenligt. Hotellet ligger lidt oppe ad en bakke, men i gåafstand til både strand og gode restauranter. Særligt Marias Taverna kan anbefales. Året inden var vi også i Kato Stalos, men på en hotel, som lå helt nede ved stranden. Vi ser det faktisk som en fordel, at Pegasus lå lidt væk fra stranden og vejen, da det gav en dejlig ro. Vi vil anbefale Pegasus til alle særligt børnefamilier, og vi kommer igen!

 
10-10-2019

af 555susannec Ekero, Sverige

"Badeferie"

Enkelt men godt familie hotel der er hvad du skal bruge men heller ikke mere. Poolen er dog pænt stor, men det er også et mustda stranden ikke er noget særligt, masser af store sten. Vi lejede en bil og kørte til stranden i Kalathas, hvor der er lækker sandstrand.

 
04-08-2019

af klarskov Ballerup, Danmark

Skønt hotel

Er lige kommet hjem fra en dejlig ferie hvor vi boede på Pegasus i 2 uger. Det er et skønt lille hotel, hvor vi blev mødt at det sødeste imødekommende ansatte. Der er super rent over alt og pænt vedligeholdt over alt. Og så er der en fantastisk udsigt fra hotellets tagterrasse. Hotellet ligger på en bakke, som godt kan virke lidt stejl. Men lidt motion er der ingen der tager skade af og ellers kan man nemt få en taxi der op til. Der er ikke så mange forretninger og restauranter lige op af hotellet, men man kommer let til både Chania, Agia Marina og Platanias med bussen. Eller med en rask gåtur hvis man heller vil det, efter at have nydt en lang dag ved poolen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til dette hotel, som er for både par, enlige og familier med børn