Værelsestyper

Dobbeltværelser

Hyggelige dobbeltværelser med tv med satellitkanaler og lille køleskab, der kan ændres til minibar mod betaling. Ekstraopredning for 3. person i sovesofa, ordinær seng eller fold-ud lænestol. Bemærk at der kan blive trangt på visse værelser, når ekstraopredningen anvendes. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Gratis wifi. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser for gæster over 16 år med satellit-tv og telefon. Minibar mod betaling. El-kedel og te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Som gæst i superior-værelser har du også adgang til en privat lounge, hvor du gratis kan nyde aviser, bøger og kaffe- og tefaciliteter samt øl og udvalgte alkoholiske drikkevarer mellem kl. 10.00-18.00. Du har også adgang til gratis sauna. Badekåber, tøfler og hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser med delt pool

Superior-værelser med delt pool for gæster over 16 år. Satellit-tv og telefon. Minibar mod betaling. El-kedel og te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Som gæst i superior-værelser har du også adgang til en privat lounge, hvor du gratis kan nyde aviser, bøger og kaffe- og tefaciliteter mellem kl. 10.00-18.00. Du har også adgang til gratis sauna. Badekåber, tøfler og hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.