Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 210 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenheden og pænt værelse
-

Bekræftet køb : 2022-10-21


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-15


9 ud af 10

+
Udsigten, maden og området.
-

Bekræftet køb : 2022-10-14


7 ud af 10

+
Flot pool område med flot panorama udsigt.
-

Bekræftet køb : 2022-10-08


8 ud af 10

+
Der stod mad til os på værelset, da vi ankom til hotellet kl. 02.30. Flot udsigt. Udvalget af internationale drikkevarer.
-

Bekræftet køb : 2022-10-08


5 ud af 10

+
-
Vi betalte meget for at få et eksklusivt værelse med havudsigt i børnefrit område. Vi havde flot udsigt men en forfærdelig trafikstøj, der gjorde at altanen var næsten værdiløs. Der var alt for lidt plads og for få solsenge ved poolen.

Bekræftet køb : 2022-10-07


8 ud af 10

+
Personalet, maden, god rengøring og dejligt med plads på hele området
-

Bekræftet køb : 2022-10-06


8 ud af 10

+
Smuk udsigt
-

Bekræftet køb : 2022-10-02


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-01


6 ud af 10

+
beliggenheden
-
Klart standartforringelse (vi har været på dette hotel mange gange før). Receptionen , kedelig ensartet mad, (trods temaer), Pool faciliteterne ikke som lovet ( vi havde superior ophold "Blue")

Bekræftet køb : 2022-09-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

919 bedømmelser
Meget godt
 
399
Godt
 
317
Middel
 
128
Mindre godt
 
41
Dårligt
 
34

5 nyeste bedømmelser

18-09-2022

af nielsnicolaisen Sønderborg, Danmark

Dejligt sted.....

Det er anden gang vi besøger hotellet og de enkelte mangler der var tilbage i 2017, da vi var der sidste gang, er heldigvis blevet udbedret. Der var bl.a. dårlige madrasser på liggestolene – det er der ikke mere – tværtimod, de serverer ikke længere fadøl fra blå plastickrus, men er heldigvis gået over til gennemsigtige krus. Udvalget af drinks som er omfattet af all-inklusiv konceptet er også udvidet siden 2017. Det skal de have tak for. Både øl og sodavand var friske og brusende – hver gang. Om aftenen var der lige lovlig lang kø ved baren, men ok, vi havde jo ferie og dermed tid til at vente. Værelserne er stadig gode med en rigtig god seng, som vi værdsætter meget højt. Værelserne og altanen er udstyret med brugbare møbler – ikke bare en tynd plasticstol. Et velfungerende airconditionanlæg, som er let regulerbar og som ikke larmer. Man spiser godt og varieret. Vores favoritmåltider var morgenmaden og de simple retter ved pool baren. Personalet var meget servicemindet og vi kunne ikke bede om mere. Alt i alt er det et rigtig godt hotel, som vi sagtens kunne finde på at bestille igen en anden gang.

 
07-09-2021

af Kraftwerk1975 Odense, Danmark

Perfekt romantisk voksenferie

Panorama Hotel ligger op ad en bakke og lidt væk fra alting. Det gør ikke så meget, for når man først er der, så har man ikke rigtig lyst til at forlade stedet. Hotellet er ikke af nyere dato og ser ikke 'fancy' ud udefra, men det er pænt, rent og hyggeligt. Der er en afslappet og rolig stemning på hotellet; perfekt til en voksenferie. All inclusive er et must her. Toplækker mad og desserter i en klasse for sig. Det hele nydes på en fabelagtig overdækket terrasse med den smukkeste udsigt dagen lang. Der var også styr på hygiejne og corona med brug af mundbind, handsker og max-antal ved buffeten. Panorama Hotel har en dejlig ferskvandspool, som er stor og aldrig overfyldt. Og der er faktisk også solvogne nok, så man slipper for at "kæmpe" om en plads. Stranden ud for hotellet er lille og stenet, men går man 400 meter til højre, så er der en fin sandstrand. Bus til Chania kører lige nedenfor hotellet. Det kan ikke være nemmere. En taxa til/fra Chania by koster kun 10 Euro.

 
14-08-2021

af 897helleb Dronninglund, Danmark

Lækkert som altid ,skønt med renoveringen ❤️❤️❤️

Som at komme hjem , 9 gang på vores elskede Panorama…. Dejligt at endelig komme tilbage efter corona. Blev mødt af Velcome my Darling , det var dejlige Georgia der byder sig velkommen ,ja så føler man sig bare godt tilpas😍 Da vi kom i main baren ,skulle der hilses med knus og kram af Nikos og Giorgio ,de er bare med til at gøre ens ophold super godt . I poolbaren er der super god service fra Manolis og de andre fyre 👍😉 de er altid med på en sjov kommentar og lidt fis og ballade. Var glædeligt overrasket over at se gangstien mellem poolen ,der er kommet nye terrassebrædder på,TILTRÆNGT,så ingen løse skruer eller træsplinter 👍👍 på vores værrelse var der kommet ny seng😊👍👍 nyt laminatgulv ,renoveret badeværelse, ny føntørre i skrivebordet 👍, nede ved poolbaren var der bygget lækkert toiletter ,dame,mand og handicap ,samt 5 nye udendørsbruser🙏😊👍👍 ude foran hotellet var det gamle springvand pillet ned og noget smart nyt vandhalløjsa lavet ,super flot👍👍😊 oppe ved poolen var det gamle blå rækværk pillet ned og smart glas hele vejen rundt👍Oppe i restauranten er der bygget ud med sammen træ som ved poolen ,super lækkert og mere plads 👍😊 så alt i alt er der blevet lavet ens masse lækre updates ,det ser hammer godt ud og ifølge personalet er dette kun starten på updates…. Alt personale var super søde og imødekomne som altid 👍❤️ Vi følte os meget velkomne … maden var som sædvanlig ,super god og varieret og der var ikke noget at klage over❤️👍 vi giver panorama og personalet 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Og vi kommer tilbage 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 hilsen Tom og Helle Benzon Agersted

 
10-08-2021

af LailaF1234 Slagelse, Danmark

God, men lsngt fra 5 stjernet hotel

Pool får mine 5 stjerner. Hotellets beliggenhed får 4 stjerner, da der ikke var en god strand, så badede vi kun i pools. Udsigt af vores værelse far perfekt. Rengøring skiftede ikke altid alt, men bare foldede det. Personalet var meget forskellige. Nogle var meget søde, mens andre var forfærdelige. Jeg følte ikke, at alle forstod, hvordan man taler til en kunde på 5 stjernet hotel. Maden var ikke god, da den vi kunne ikke næsten spise, da den var slet ikke tilberedt godt nok... Eneste var kager, som var ok. Værelset var ok, men meget slidt. Internet var elendig og vi blev nødt til at bruge vores egen. Jeg giver det hotel mellem 3 og 4 stjerner, men tættest kommer 3 stjerner. Det, som jeg så, var forfærdeligt. Da der kom nogle piger fra hotellets anden bygning, blev de forvist... Så meget må ikke skelne mellem mennesker... Der var ingen hjemmesko eller badekåbe... på et 5 stjernet hotel, så tænk selv. Der var intet i vores lille køleskab, ingen velkomstgave, ikke vin eller vand.... Generelt var hotellet ok, hvis man ser bort fra mad, og hvor slidt det var.

 
26-10-2019

af Kimrejser Haderslev, Danmark

Flot beliggenhed

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Sikke en udsigt man har fra store dele af hotellet ud over det blå hav... det savner jeg stadigvæk! Vi var nu glade for at vi boede på selve hotellet og ikke i Westwing, hvor der godt nok var egen pool, men hvor man må have en del trafikstøj fra den nærliggende gamle hovedvej. Poolen virker nok lidt slidt - men at ligge og føle ar man svømmer rundt i havet og stadigvæk har poolbaren tæt på er skønt og opvejer det slidte look. Men vandet er vildsomt koldt - på trods af at solen skinner fra morgen til aften. Ja, som en sagde til mig, inden han hoppede i vandet: Det er pissekoldt! Vandet i havet er meget varmere - og tager man hen til den anden bugt, så er der en fantastisk sandstrand. Desværre også en masse småfisk, der med større og større frimodighed nipper til ens fødder. Det var drengene - og far - ikke glad for. Vi undrer os over at man på et så mangestjernet hotel ikke har mere dannede tjenere. De lallede rundt som dovne teenagere og gjorde kun lige det, man bad dem om og så tilbage til mobiltelefonen eller hyggesnakken med kollegaen. Måske man skulle bruge efterårs-sæsonen på et minikursus. Der var søde og imødekommende tjenere - men så var der også tjeneren i poolbaren, der virkede irriteret over at betjene os (og nej, vi kom ikke hele tiden). Han himlede med øjnene, når vores børn først bestilte is og vi så også bestilte. Han skyndede på mig, fordi jeg lige skulle til tænke mit engelsk igennem midt i en bestilling. Og så var han forkølet og pudsede næse, hvorefter han straks fortsatte med at skærer citroner til drinks... uden at vaske hænder. Jeg forstår også godt at det må være irriterende at have os krævende gæster og så have en megalang arbejdsdag fra morgen til sent aften. Men måske skulle man ikke have det - hvis man så ikke leverer servicen. Det gjorde aftenens tjenere i den indendørs bar - og tjeneren der tog i mod i receptionen og hjalp mes kufferter. Man følte næsten at man blev god ven med ham - han hilste altid pænt til os! Og rengøringsdamen - så sød og så flink. Vi lærte at sige godmorgen af hende - og hun lyste op, når vi mødte hende om morgenen med de ord. Morgenmaden var rigtig god - dog ingen pandekager i weekenden. Drinksene var gode - isen var rigtig god, især jordbær. Og drengene lærte hurtigt selv at hente is og hvorfor en tjener, der gav mest is. På trods af det, så nød vi ferien og hotellet er bestemt et sted, vi vil anbefale og måske endda også komme tilbage til. Lidt fif: - Hvis det koster penge med transfer, så overvej at lej en bil hjemmefra i lufthavnen (budget kræver som de eneste ikke Mastercard eller lignende men kan nøjes med VisaDankort). Vi gav 400 kroner mere end transfer og havde så en bil resten af ugen og sparede så også penge ved ikke at købe udflugter, der i gennemsnit koster 35-40 Euro, hvor der ofte ikke er alle entrer og mad inkluderet. Tag en GPS med hjemmefra - og tril så ud i trafikken. De er ikke så vilde som man skulle tro. - Bestil ikke bil på hotellet -vi sparede 2000 kroner på den samme bil ved at leje den i lufthavnen. - Vi fik “Mini-all-inclusive” uden aftensmad - det ville koste 500 om dagen for os, det ville vi hellere bruge ude i byen. Men en aften købte vi det på hotellet til 15 Euro for voksne og 7 Euro for børn, så det kunne nok betale sig at købe direkte på hotellet uden om rejsebureau.