Panorama (Kreta)

 • • Nyrenoveret i 2021
 • • Tilkøb All Inclusive Ultra
 • • Høj gæstetilfredshed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Præcis som hotelnavnet lover, venter der en fortryllende udsigt over havet. Nyrenoverede Panorama ligger ca. 5 km fra Chania og er et perfekt valg for dig, der både vil bo nær stranden og de charmerende stræder i Chania. Vælg mellem at bo i dobbeltværelser med havudsigt i hovedbygningen eller hvis du rejser uden børn superior-værelser, som er beliggende i en egen del af hotellet kun forbeholdt gæster over 16 år.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2 personer. Superior-værelser med delt pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten og den fine service af personalet..
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 120 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nyrenoverede hotel Panorama ligger oppe på en bakke med en dejlig udsigt over havet. Hotellet består af en hovedbygning med dobbeltværelser og en del med privat lounge og pool, som kun må anvendes af gæster i superior-værelser. Her er et fint poolområde med solstole og parasoller. Gratis poolhåndklæder.

Stranden, som ligger lige nedenfor hotellet, består mest af sten og klipper. Lavvandet og finkornet sandstrand ligger ca. 700 meter fra hotellet med solstole og parasoller mod betaling. Strandbar i højsæsonen med drikkevarer mod betaling.

På hotellet er der en buffetrestaurant, Symposium, der serverer alle måltider med 360 graders udsigt over havet. Poolbaren/restauranten Almyra serverer drikkevarer og frokost. På hotelområdet findes også to barer og en kiosk, der er åben nogle timer om dagen.

Gratis nybygget udendørs fitness-område og fitnessrum (for gæster over 16 år, yngre må kun være der i selskab med voksne). Sportsaktiviteter som tennis, billard, bordtennis, nogle mod betaling. Massage og sauna mod betaling. I perioden maj-september arrangeres forskellige aktiviteter for børn og voksne såsom minidisco og vandgymnastik. Legeplads.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Roomservice kl. 07.00-01.00 mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.15-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30. Nobel påklædning påkrævet (shorts, klip-klapper og badetøj er ikke tilladt)
 • A la carte-middag på restaurant Almyra, kl. 20.00-22.30. Én gang pr. ophold og mod reservation
 • Drikkevarer som øl, vin, drinks og sodavand (lokale og visse internationale brands) ad libitum, kl 10.00-24.00 (poolbaren 10.00-18.00 og lobbybaren 18.00-24.00). Visse er mod betaling
 • Is, kl. 10.30-17.30
 • Snacks, kl. 11.00-15.00/22.00-24.00
 • Eftermiddagste, kaffe og kage, kl. 16.30-18.00

Ændringer kan forekomme. All Inclusive Ultra gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • Hotelområdet og strandsiden forbindes af en gangbro.

Alle hoteller i Kato Stalos

Pegasus

Hotel Pegasus er beliggende på en høj i rolige og frodige omgivelser Kato Stalos. Hotellet er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske Kretas fantastiske natur på cykel. Hotellet kan hjælpe med både cykeludlejning og guidede cykelture. Der er gåafstand til stranden, og hotellet har et dejligt poolområde i haven. Til sommer 2022 tilbyder hotellet også halvpension - en morgenmadsbuffet og en 5-retters a la carte-middag.

Faros

På Hotel Faros bor du ved stranden i Kato Stalos, så det er bare at beslutte, om du ønsker at nyde en svømmetur i havet eller i poolen. Om aftenen er det meget sandsynligt, at du følger trop til hotellets musikbar, som er samlingspunktet for mange af vores gæster. Har du lyst, kan du hoppe på bussen og tage ind til Chania by.

Veli

Lige ved stranden i Kato Stalos ligger Hotel Veli, der er et enkelt og familiedrevet strandhotel med en skøn græsk atmosfære. Her bor du i gåafstand til centrum af Kato Stalos centrum, hvor du finder et par hyggelige taverner og barer. Book en lejlighed med havudsigt for at nyde havets brusen fra balkonen.

Tropicana

Tropicana er et mellemklassehotel beliggende i hjertet af Kato Stalos nær restauranter og shopping, men også lige ved stranden. I alle lejligheder findes alt det, som du behøver for at holde ferie på egen hånd. Og hvis du ikke vil bade i havet, kan du slappe af ved poolen hjemme på hotellet.

Hermes (Kato Stalos)

Hermes er et godt lejlighedshotel, beliggende på en bakke over Kato Stalos. Hotellet ligger nær stranden, Chania by, og byerne Agia Marina og Platanias, hvilket gør hotellet til et perfekt udgangspunkt for skønne ferieoplevelser. Du kommer lettest til Chania by med lokalbussen eller taxi.

Kleopatra

Kleopatra er et dejligt lejlighedshotel, omgivet af en smuk have, beliggende i Kato Stalos. Her kan du nyde fred og ro men stadig have kort afstand til byliv i Platanias, vest for Kato Stalos.