1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder af varierende størrelse med to senge og mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med lokale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt eller pooludsigt eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse med dobbeltseng. Ekstraopredning i sovesofa i det kombinerede opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med lokale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Mindre 1-værelses lejligheder

Mindre 1-værelses lejligheder med dobbeltseng og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med lokale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.