1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder af varierende størrelse med to senge og mulighed for ekstraopredning i ordinær seng. Kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt eller pooludsigt eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse med dobbeltseng. Ekstraopredning i sovesofa i det kombinerede opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Mindre 1-værelses lejligheder

Mindre 1-værelses lejligheder med dobbeltseng og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.