Faros

  • • Smukke omgivelser
  • • Nyd en svømmetur i havet
  • • Tæt på skønne Chania
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Hotel Faros bor du ved stranden i Kato Stalos, så det er bare at beslutte, om du ønsker at nyde en svømmetur i havet eller i poolen. Om aftenen er det meget sandsynligt, at du følger trop til hotellets musikbar, som er samlingspunktet for mange af vores gæster. Har du lyst, kan du hoppe på bussen og tage ind til Chania by.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. Mindre 1-værelses lejlighed for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Placeringen på stranden og ikke mindst familiens venlighed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 57 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Faros er et dejligt lejlighedshotel i Kato Stalos beliggende ved stranden. Faros består af 3 forskellige bygninger med forskellige byggeår (1987, 1991 og 1993) og standard. Ved en af bygningerne findes en snackbar, der serverer enkle retter. Pool med børnesektion samt solstole og parasoller. Ved stranden er der solstole og parasoller mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er åben i dagtimerne. I området findes taverner og minimarkeder. Gode transportmuligheder til Chania, ca. 7 km. Gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i nogle lejligheder. Lige overfor hotellet ligger der et supermarked, der ejes af samme ejere som Hotel Faros. Når receptionen ikke er bemandet, er du velkommen der, hvis du har spørgsmål.

Måltider

Ingen.

Vær opmærksom på

3-værelses lejligheder kan kun bookes i sommersæsonen 2021.