Bedømmelse af Almyra Hotel & Village - Sommer 2021

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 501 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Enormt venligt og hjælpsomt personale. All incluciv var perfekt og maden var i top og meget varieret.
-

Bekræftet køb : 2021-08-01


6 ud af 10

+
Lækkert mad i buffeten med portionsanretninger pga corona.
-
Snackbaren var lukket. Det samme var spa og mini marked. Hver sag sagde de “tomorrow” til åbningen, men det skete ikke mens vi var der. Det børne vandlandet der reklameres med ligger ikke ved hotellet og var lukket pga corona. Personalet snakkede nærmest ikke et ord engelsk, så det var svært at kommunikere med dem, og rengøring på værelset var nærmest ikke eksisterende.

Bekræftet køb : 2021-07-11


4 ud af 10

+
Deres mad til måltiderne. Men deres så kaldte snack mellem måltiderne og madpakker til ture, var bare tørt toastbrød (uristet) med skinke/ost og intet andet.
-
At alle deres faciliteter har åben, rengøring dagligt (som aftalt), valgmulighed i snack mellem måltiderne, at personalet ved hvad deres spa tilbyder. Legetøj i legerummet. Solsengen på den side af poolen, hvor det blæser mindst, når deres jævnlige storm sætter ind.

Bekræftet køb : 2021-07-11


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-21


8 ud af 10

+
The nice and good humoured staff made this a nice vacation. We can only recommend the Apollo swim club, our child made large progress during the week.
-
Maybe use compostable toilet paper, as not all travellers are yet used to how the Greek toilet water handling is done. This is an issue on the back side of the hotel as well, but this is like in a public area.

Bekræftet køb : 2019-10-20


10 ud af 10

+
Man kunne spise udendørs det er meget vigtigt for os Rigtig lækre solsenge Meget venlige bartendere
-
Brusebadet ved pool omklædning (dame) virkede ikke og vandet var koldt Skiltning ved wc, at man skulle bruse efter toilet

Bekræftet køb : 2019-10-20


9 ud af 10

+
Pool - tæt ved stranden. Rigtig fin service.
-
Lejlighederne er skidt indrettet mht. toiletter. Der er ikke lås på råglasdøren, og der er luft ovenfor og nedenfor døren - alt i alt kan alle i hele lejligheden følge med i ca. alt hvad der foregår på toilettet. Ikke hensigtsmæssigt.

Bekræftet køb : 2019-10-20


9 ud af 10

+
Maden, pool. Aktiviteter.
-
Lejlighederne. Juice kaffebar som man skulle betale ved, var ikke særlig god.

Bekræftet køb : 2019-10-20


4 ud af 10

+
Sengen var god og sove i Guiden var god behjælpelig da vi manglede en opredning. Hun var glad og imødekommende
-
Maden smagte ikke godt, pulver mad og vi fik alle 4 dårlig mave den ene dag. og sure tjenere der knapt smilte.

Bekræftet køb : 2019-10-20


8 ud af 10

+
Dejligt sted, god mad
-
Vores værelse var lidt til den lille side. Wifi på hotellet havde blokeret for netflix, lidt irriterende

Bekræftet køb : 2019-10-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

538 bedømmelser
Meget godt
 
244
Godt
 
120
Middel
 
80
Mindre godt
 
50
Dårligt
 
44

5 nyeste bedømmelser

24-09-2019

Indlæg af Pernille J

Fantastisk kærestetur!!

Vi var på dette fantastiske hotel i aug. Der manglede intet! all ink. programmet var så lækkert, og der var mange forskellige drinks, is, snacks mm. at vælge imellem. I buffen var der altid lækker mad, og meget forskelligt hver dag! hver aften var der pyntet op med stearinlys, vinglas mm. Som nogle skriver - kan det godt blæse lidt, men altså... De er jo ikke herre over naturen, og jeg synes nu kun det var dejligt med noget vind. Personalet var HELT i top, de var så søde og imødekommende.Vi kommer helt sikkert igen. Vi var som skrevet på kæreste tur, men stedet er virkelig også alletiders for familier med børn!

 
24-08-2019

Indlæg af krisbreil Herning, Danmark

En fantastisk all inclusive oplevelse

En god overall oplevelse parret med en hyggelig 'A la carte' restaurant, der tilbyder en ekstremt velsmagende selektion af retter, der repræsenterer græsk kultur og mad. Hotellet består af et stort sammenkoblet hytte/værelsessystem der giver en følelsen af at være i en lille sammenknyttet landsby. Enormt hyggelig stemning.

 
24-08-2019

Indlæg af 634amalien København, Danmark

Dejlig uge med kæreste og venner

Alt var i skønneste orden på dette hotel. Maden var velsmagende og varierende, mens personalet altid var smilende og serviceminded. Vi rejste sammen med et andet ungt par, og selvom der er lidt langt fra nærmeste by, så var stemningen om aftenen på hotellet SÅ hyggelig at man havde nemt ved at finde undeholdning. Plus så er poolen meget større, end den ser ud på billeder.

 
21-08-2019

Indlæg af Stine S Odense, Danmark

Dejligt hotel

Vi var en familie på ferie her. Det var et stort hotel med mange gæster. Maden var god, men kunne selvfølgelig være bedre. Desværre blæser det meget ved denne kyst og to dage, kunne vi slet ikke ligge ved poolen. På trods af dette tilbyder dette hotel mange ting, sport, holdtræning, underholdning og en aften kan man spise i deres ala carte restaurant. Vi havde en skøn ferie, men vi vælger et andet hotel næste gang.

 
03-08-2019

Indlæg af KimB3135 Ballerup, Danmark

alymra,ikke 4 stjernet

almyra står som 4 stjernet hotel, og max 2 værd, hvis højt sat. måtte spise ude flere dage,da ikke plads i restauranten i all inclusiv,til alle de gæster der er der, og ret uholdbart. Det blæser altid ret meget nede på den kyst,kunne være en rar info inden man booker det hotel.