Bedømmelse af Almyra Hotel & Village - Sommer 2021

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 515 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Hotellet lå lige ud til stranden
-
2 værelses lejlighederne var lidt nusset og slidte. Der var myrer på værelset, da vi kom.

Bekræftet køb : 2021-09-05


9 ud af 10

+
Dejligt roligt værelse med gode senge med gode madrasser og topmadrasser. Daglig grundig rengøring og skift af både håndklæder og sengetøj. Stor ugenert balkon med delvis havudsigt. Wifi var velfungerende. Mulighed for at sidde udenfor og spise. Gode store fælles opholdsarealer.
-
At pedalspande til brugt toiletpapir straks udskiftes til en ny pedalspand når fodpedalen ikke længere virker. Pedalspandene på fælles toiletter behøver hyppigere tømning, eller de bør erstattes af større pedalspande. At rødvin kommer ud af rødvins hanen, og rosevin af rose hanen. De havde byttet om på det. At det er muligt at få mousserende vin og også at det er en mulighed i all inclusive. Frokostpose var fin pånær sandwich, som kun var toastbrød uden andet end lidt ost og skinke. Synd når hotellet havde de dejligste brød. Større variation i desserter. Poolbar manglede håndsprit!! A la carte restaurantens tjener manglede simpel oplæring.

Bekræftet køb : 2021-09-05


10 ud af 10

+
De var bl.a. opmærksom på, at der nærmest ikke blev brugt plastik!!! Og maden blev for en del vedkommende serveret på små tallerkener for at undgå madspild. Fantastisk mad i øvrigt
-

Bekræftet køb : 2021-09-05


9 ud af 10

+
Godt serviceniveau
-
Uden plast handsker og mundbind

Bekræftet køb : 2021-08-29


9 ud af 10

+
Selve hotellet og placering ved havet
-
Rengøringspersonalet kunne få lært lidt engelsk

Bekræftet køb : 2021-08-29


7 ud af 10

+
Værelse vi havde fået var ganske fint.
-
Rengøringen vi fik ikke skiftes sengetøj der var plet på det hele ugen og da vi kom var der 4 stk små boby sæbe da de var tomme fik vi ikke nye. Vi smed dem ud vi fik stadig ikke nogen nye. Maden/buffen var ikke noget at råbe hurra for, så vi spiste der ikke om aften for det var det samme som til frokost. Og alt for lidt personale. Der var lovet der var cykler der men nej det var der ikke.

Bekræftet køb : 2021-08-22


8 ud af 10

+
Strand, rengøring, lejligheden
-
Lidt ensformigt mad, men det er også svært at gøre alle tidfredse.

Bekræftet køb : 2021-08-22


10 ud af 10

+
Enormt venligt og hjælpsomt personale. All incluciv var perfekt og maden var i top og meget varieret.
-

Bekræftet køb : 2021-08-01


6 ud af 10

+
Lækkert mad i buffeten med portionsanretninger pga corona.
-
Snackbaren var lukket. Det samme var spa og mini marked. Hver sag sagde de “tomorrow” til åbningen, men det skete ikke mens vi var der. Det børne vandlandet der reklameres med ligger ikke ved hotellet og var lukket pga corona. Personalet snakkede nærmest ikke et ord engelsk, så det var svært at kommunikere med dem, og rengøring på værelset var nærmest ikke eksisterende.

Bekræftet køb : 2021-07-11


4 ud af 10

+
Deres mad til måltiderne. Men deres så kaldte snack mellem måltiderne og madpakker til ture, var bare tørt toastbrød (uristet) med skinke/ost og intet andet.
-
At alle deres faciliteter har åben, rengøring dagligt (som aftalt), valgmulighed i snack mellem måltiderne, at personalet ved hvad deres spa tilbyder. Legetøj i legerummet. Solsengen på den side af poolen, hvor det blæser mindst, når deres jævnlige storm sætter ind.

Bekræftet køb : 2021-07-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

544 bedømmelser
Meget godt
 
249
Godt
 
120
Middel
 
80
Mindre godt
 
51
Dårligt
 
44

5 nyeste bedømmelser

24-09-2019

af Pernille J

Fantastisk kærestetur!!

Vi var på dette fantastiske hotel i aug. Der manglede intet! all ink. programmet var så lækkert, og der var mange forskellige drinks, is, snacks mm. at vælge imellem. I buffen var der altid lækker mad, og meget forskelligt hver dag! hver aften var der pyntet op med stearinlys, vinglas mm. Som nogle skriver - kan det godt blæse lidt, men altså... De er jo ikke herre over naturen, og jeg synes nu kun det var dejligt med noget vind. Personalet var HELT i top, de var så søde og imødekommende.Vi kommer helt sikkert igen. Vi var som skrevet på kæreste tur, men stedet er virkelig også alletiders for familier med børn!

 
24-08-2019

af krisbreil Herning, Danmark

En fantastisk all inclusive oplevelse

En god overall oplevelse parret med en hyggelig 'A la carte' restaurant, der tilbyder en ekstremt velsmagende selektion af retter, der repræsenterer græsk kultur og mad. Hotellet består af et stort sammenkoblet hytte/værelsessystem der giver en følelsen af at være i en lille sammenknyttet landsby. Enormt hyggelig stemning.

 
24-08-2019

af 634amalien København, Danmark

Dejlig uge med kæreste og venner

Alt var i skønneste orden på dette hotel. Maden var velsmagende og varierende, mens personalet altid var smilende og serviceminded. Vi rejste sammen med et andet ungt par, og selvom der er lidt langt fra nærmeste by, så var stemningen om aftenen på hotellet SÅ hyggelig at man havde nemt ved at finde undeholdning. Plus så er poolen meget større, end den ser ud på billeder.

 
21-08-2019

af Stine S Odense, Danmark

Dejligt hotel

Vi var en familie på ferie her. Det var et stort hotel med mange gæster. Maden var god, men kunne selvfølgelig være bedre. Desværre blæser det meget ved denne kyst og to dage, kunne vi slet ikke ligge ved poolen. På trods af dette tilbyder dette hotel mange ting, sport, holdtræning, underholdning og en aften kan man spise i deres ala carte restaurant. Vi havde en skøn ferie, men vi vælger et andet hotel næste gang.

 
03-08-2019

af KimB3135 Ballerup, Danmark

alymra,ikke 4 stjernet

almyra står som 4 stjernet hotel, og max 2 værd, hvis højt sat. måtte spise ude flere dage,da ikke plads i restauranten i all inclusiv,til alle de gæster der er der, og ret uholdbart. Det blæser altid ret meget nede på den kyst,kunne være en rar info inden man booker det hotel.