Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 61 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
9,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Utrolig imødekommende søde og hjælpsomme mennesker
-

Bekræftet køb : 2022-09-11


8 ud af 10

+
Personalet
-

Bekræftet køb : 2022-08-21


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-03


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-26


10 ud af 10

+
Den gode modtagelse og det venlige smilende personale og ikke mindst hotelejeren som altid var til tjeneste. Hotellets placering centralt i bymidten var vi meget glade for.
-

Bekræftet køb : 2022-06-26


9 ud af 10

+
Venligheden, imødekommenheden, placering tæt på vandet, dejlig morgenbuffet
-

Bekræftet køb : 2022-06-26


9 ud af 10

+
Personalet og stemningen i fællesarealer
-
Lydisolering især mod fællesområder

Bekræftet køb : 2021-10-17


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-10


10 ud af 10

+
Den meget personlige service.
-
Fandt ikke noget.

Bekræftet køb : 2021-10-10


8 ud af 10

+
Det sødeste personale - meget opmærksomme og hjælpende.. Dejlige at snakke med og man følte sig meget velkommen.. Altid en god snak.. Meget dejlig morgenmad og god servering. Meget central beliggenhed - tæt på strand og byliv - gode forbindelser bus/taxi
-
Der var det der skulle være og pæne værelser… Et gammelt familiehotel og hyggeligt

Bekræftet køb : 2021-09-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

293 bedømmelser
Meget godt
 
211
Godt
 
51
Middel
 
22
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

17-07-2017

af Susanne S Århus, Danmark

Dejligt hotel

Et familiedrevet hotel med meget høj service og utrolig venligt og hjælpsomt personale. Værelserne er pæne. Køleskabet kan holde drikkevarerne kolde. Hyggeligt udendørs-område. I tilknytning til hotellet er der en fin, lille butik, som også drives af familien. Hotellet ligger i øvrigt meget tæt på stranden (under fem minutters gang).

 
19-07-2015

af Trine J Randers, Danmark

Skønt personale

Det mest venlige hotelpersonale,vi har mødt til dato.Vi fik en rigtig god og venlig modtagelse.Altid var der smil på læben og et kram fra skønne sugar,kan ikke udtale hendes navn beklager!.Dejlige værelser,rene og pæne.Skøn morgenmadsbuffet.Med den bedste feta,jeg til dato har smagt.Hotellet ligger lige på hovedgaden.Og et stenkast til vandet,Masser af restauranter og butikker,at besøge.Der var en del larm fra et par norske gutter,der var klager fra mange af hotellets gæster.Drengene blev flyttet i en ruf,til et værelse ud,til gaden!.Sådan.Kan kun give min bedste anbefaling til dette hotel.

 
30-08-2014

af Allan P Höje Taastrup, Copenhagen, Denmark

Unik service

Et godt familie drevet hotel med en service der siger spar to til alt.vores toilet virkede ikke den ene dag.Henvendelse til personalet og der gik ikke 5 min.så var toilettet lavet. I baren havde de ikke malibue igen gik der ikke mere end 5 min. Så var det indkøbt og vi kunne få vores drinks.Rengøring, lillebror i baren, Sugger, storebror og far i rep og mor i butikken skal alle have en stor tak få de 14 dage

 
12-08-2014

af Søren H

Service i verdensklasse

En ferietur på Thalia hotel er bare verdensklasse Det familie-ejede hotel har en fantastisk service og gode priser i baren som vi danskere ikke er vant til. Selv en kop kaffe med mælk som ikke er på kortet blev fremskaffet med et smil Uden at spørge fik vi dagen efter ankomst et større og bedre værelse Familien er bare så imødekomne at man bliver i godt humør. Kun roser og tak for en dejlig familie

 
11-09-2022

af 803eduardg

Lovely stay

it was lovely because: *location fine for us: on main street, with a lot of shops, restaurants, etc near. And 2-3 beaches reachable in few minutes to walk *clean room and comfy beds, free A/C, balcony, fridge great enough for all you need, bath also OK, wifi works anytime well. *service at reception desk anytime fiendly and helpful. Also the maid for room service *Very tasty and diverse breakfast every day, do not miss it! Conclusion: for 3*** a fair price, best service and very recomandable for couples. At least but not at last: many thanks to Moudrakis family and entire staff for the outstanding involvement! Keep this level for your guests!