Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 24 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Roligt centralt beliggende nær hovedgade og strand. Meget flinke og hjælpsomme på hotellet. Alt rent og fint. Flot indretning.
-

Bekræftet køb : 2022-05-29


9 ud af 10

+
Personalet og stemningen i fællesarealer
-
Lydisolering især mod fællesområder

Bekræftet køb : 2021-10-17


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-10


10 ud af 10

+
Den meget personlige service.
-
Fandt ikke noget.

Bekræftet køb : 2021-10-10


8 ud af 10

+
Det sødeste personale - meget opmærksomme og hjælpende.. Dejlige at snakke med og man følte sig meget velkommen.. Altid en god snak.. Meget dejlig morgenmad og god servering. Meget central beliggenhed - tæt på strand og byliv - gode forbindelser bus/taxi
-
Der var det der skulle være og pæne værelser… Et gammelt familiehotel og hyggeligt

Bekræftet køb : 2021-09-05


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


8 ud af 10

+
Personalet
-
Top madras på sengene. Og mere hygge ved poolen

Bekræftet køb : 2021-08-22


7 ud af 10

+
God service
-

Bekræftet køb : 2021-08-22


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-08


10 ud af 10

+
Den personlige service og den rolige beliggenhed og alligevel i centrum
-
Parasoller til de vestvendte balkoner. Alt for varmt at være der fra kl. 13 - 19

Bekræftet køb : 2021-07-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

278 bedømmelser
Meget godt
 
196
Godt
 
51
Middel
 
22
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

17-07-2017

af Susanne S Århus, Danmark

Dejligt hotel

Et familiedrevet hotel med meget høj service og utrolig venligt og hjælpsomt personale. Værelserne er pæne. Køleskabet kan holde drikkevarerne kolde. Hyggeligt udendørs-område. I tilknytning til hotellet er der en fin, lille butik, som også drives af familien. Hotellet ligger i øvrigt meget tæt på stranden (under fem minutters gang).

 
19-07-2015

af Trine J Randers, Danmark

Skønt personale

Det mest venlige hotelpersonale,vi har mødt til dato.Vi fik en rigtig god og venlig modtagelse.Altid var der smil på læben og et kram fra skønne sugar,kan ikke udtale hendes navn beklager!.Dejlige værelser,rene og pæne.Skøn morgenmadsbuffet.Med den bedste feta,jeg til dato har smagt.Hotellet ligger lige på hovedgaden.Og et stenkast til vandet,Masser af restauranter og butikker,at besøge.Der var en del larm fra et par norske gutter,der var klager fra mange af hotellets gæster.Drengene blev flyttet i en ruf,til et værelse ud,til gaden!.Sådan.Kan kun give min bedste anbefaling til dette hotel.

 
30-08-2014

af Allan P Höje Taastrup, Copenhagen, Denmark

Unik service

Et godt familie drevet hotel med en service der siger spar to til alt.vores toilet virkede ikke den ene dag.Henvendelse til personalet og der gik ikke 5 min.så var toilettet lavet. I baren havde de ikke malibue igen gik der ikke mere end 5 min. Så var det indkøbt og vi kunne få vores drinks.Rengøring, lillebror i baren, Sugger, storebror og far i rep og mor i butikken skal alle have en stor tak få de 14 dage

 
12-08-2014

af Søren H

Service i verdensklasse

En ferietur på Thalia hotel er bare verdensklasse Det familie-ejede hotel har en fantastisk service og gode priser i baren som vi danskere ikke er vant til. Selv en kop kaffe med mælk som ikke er på kortet blev fremskaffet med et smil Uden at spørge fik vi dagen efter ankomst et større og bedre værelse Familien er bare så imødekomne at man bliver i godt humør. Kun roser og tak for en dejlig familie

 
25-06-2022

af Rozannemarsh Porsgrunn Municipality, Norge

Loved it!!

We have just arrived back from our stay in crete which was our first holiday in ten years and also mine and my husbands first holiday together. We arrived at the hotel with a seven year old boy and our Five month old baby in tow, in which I was a little worried about on how we would cope. The hotel was more than i expected, we were greeted by wall with a cascading waterfall, clean fresh colours and a very welcoming person at the desk. Everything was excelent from the moment we stepped into the hotel until the Day we left. The rooms were cleaned each day and were a good size, the pool was warm and set back from the road and proved to be a welcome relief from the hectic shopping and eating areas of town. I couldnt recommend this hotel more, the Staff couldn't do more to help us. All the Staff seemed happy and I was so grateful for the fantastic stay we had here because of them. Each one of them fulfilled their job with genuine care even down to the sweet cleaning lady. We are already planning our return trip. A 3 star hotel with 5 star service throughout.