Nikolas Villas

  • • Skønne frodige omgivelser
  • • Dejligt poolområde
  • • Ved vandparken Star Beach
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Charmerende Nikolas Villas ligger i et roligt og hyggeligt område mellem, den traditionelle by Koutouloufari og den livlige by Hersonissos på Kreta. Nyd en afslappende ferie for hele familien og saml på skønne ferieminder.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Charmerende Nikolas Villas ligger i frodige omgivelser øst for Hersonissos på Kreta.

På Nikolas Villas kan du slappe af ved den svalende pool og lade børnene lege i den separate børnepool. Her er der solstole og parasoller.

Den nærmeste strand ligger ved hotellet Star Beach Village & Waterpark - på denne strand kan du prøve flere forskellige vandsportsfaciliteter mod betaling. Der er solstole og parasoller, mod betaling. Ca. 400 meter fra Nikolas Villas ligger den berømte vandpark Star Beach, her kan man bruge en hel dag fyldt med sjove vandlege.

Morgenmadsbuffeten på hotellet serveres i snackbaren ved poolen, kl 08.30-11.00. Snackbaren serverer også kaffe, drinks, forfriskninger, snacks og enkle måltider som salat, hamburgere og græsk mad. Snackbaren er ca. åben fra kl. 8 om morgenen til sent om aftenen. Ved sene ankomster forsøger hotellet at holde snackbaren åben for gæster, da her ikke er mange restauranter eller butikker i nærheden der er åbne.

Billard mod betaling. Gratis privat parkeringsplads. Ca. 200 meter fra hotellet ligger Super Market MANOS. Der er ca. 23 km til Heraklions lufthavn og ca. 27 kilometer til centrum og havnen i hovedstaden Heraklion.

Måltider

Morgenmad mod tillæg.