Værelsestyper

Deluxe-værelser i bungalow

Deluxe-værelser i bungalow med åben planløsning, bestående af en soverumsdel og en opholdsrumdel. Dobbeltseng eller to separate senge samt mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Køleskab/minibar samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Elegante dobbeltværelser med varierende planløsning. En del dobbeltværelser ligger i hovedbygningen Ikaros Classic. Nogle dobbeltværelser har et par trappetrin. Dobbeltseng eller to separate senge samt mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Køleskab/minibar samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser i bungalow

Elegante dobbeltværelser i bungalow med varierende planløsning. Dobbeltseng eller to separate senge samt mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Køleskab/minibar samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med varierende planløsning. Nogle værelser består af to separate soveværelser med havudsigt, og andre har et stort rum med siddegruppe og ekstra sovesofa og har udsigt over haven. Lille køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

Suiter

Fine suiter som består af opholdsrum med sovesofa og et separat soveværelse med dobbeltseng. Lille køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber, tøfler og hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.