Værelsestyper

Deluxe-suiter med halvpension kun for voksne over 16 år

Lyse deluxe-suiter som hotellet kalder White Deluxe Suites med åben planløsning. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Minibar der fyldes ved ankomst, og som er inkluderet i prisen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzi eller bruser med hydromassage samt toilet. Udeplads med delt pool eller balkon/terrasse med delvis havudsigt. En parasol og to solstole reserveret på stranden.

Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelser

Lyse deluxe-værelser med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller på fold-ud seng. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Minibar der fyldes ved ankomst, og som er inkluderet i prisen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Strandhåndklæder. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt. En parasol og to solstole reserveret på stranden.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Pæne familie-værelser med to separate soveværelser med en gang i mellem. Et værelse har dobbeltseng og det andet har to separate senge. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter

Lyse junior-suiter med dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller fold-ud seng. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Minibar der fyldes ved ankomst, og som er inkluderet. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzi eller bruser med hydromassage samt toilet. Balkon med havudsigt. En parasol og to solstole reserveret på stranden.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter deluxe

Junior-suiter deluxe, som hotellet kalder White Deluxe Junior Suite med dobbeltseng. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Minibar der fyldes ved ankomst, og som er inkluderet. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzi eller bruser med hydromassage samt toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. En parasol og to solstole reserveret på stranden.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter med halvpension, kun for voksne over 16 år

Lyse junior-suiter med dobbeltseng og to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller på fold-ud seng. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Minibar der fyldes ved ankomst, og som er inkluderet i prisen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzi eller bruser med hydromassage samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt. En parasol og to solstole reserveret på stranden.

Antal personer: 2-3 personer.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser med dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller på fold-ud seng. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Minibar der fyldes ved ankomst, og som er inkluderet i prisen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badeværelse med bruser eller bruser med hydromassage samt toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Suiter

Lyse Suiter, som hotellet kalder White Deluxe Suite Sea View, med åben planløsning. Dobbeltseng samt mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Minibar der fyldes ved ankomst, og som er inkluderet. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzi eller bruser med hydromassage samt toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. En parasol og to solstole reserveret på stranden.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Lyse superior-værelser med enten dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller fold-ud seng. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.