High Beach

 • • Nær stranden
 • • All Inclusive indgår
 • • Beliggende ved Malia-bugten

High Beach er et All Inclusive-hotel med skøn med beliggenhed ved den smukke Malia-bugt på Kreta. Poolområdet er frodigt, og du kan vælge at tilbringe dagen her eller ved stranden. For børnene er her både børneklub, legepladser og egen del i poolen. Når souvenirs skal købes med hjem, er centrum tæt på.


Værelsestyper

Større dobbeltværelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Junior-suiter deluxe for 2-3 personer. Junior-suiter deluxe med halvpension for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer. Deluxe-suiter med halvpension for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel High Beach ligger i en frodig have lige ved stranden i Malia. Her findes et skønt poolområde blandt palmer. Poolen har børnesektion, solstole og parasoller. Pool-/strandhåndklæder mod depositum.

I den nye del, High Beach White, bor gæster, der har booket værelser kun for voksne. Strandkomplekset er beliggende lige ved High Beach i et privat og separat område med en afslappende pool. Gæster på High Beach White har adgang til alle High Beach-faciliteter som fitnessrum, reception, parkering, minimarked, barer og pools.

På hotellet findes to restauranter. I buffetrestauranten, Estia, kan du vælge at sidde indendørs eller udendørs på den store terrasse. Nede ved stranden ligger hotellets a la carte-restaurant, Elia, der serverer fiske- og skaldyrsretter (indgår ikke i All Inclusive). Pæn påklædning kræves ved middagstid (lange bukser til mænd). Ved poolen ligger poolbaren Tropicana Pool Snack Bar, der tilbyder enkle retter og snacks og is (åben maj-oktober) og ved stranden findes varme og kolde drikkevarer på Sea Side Bar (åben april-oktober).

Engelsktalende børneklub i hotellets regi for børn 6-14 år. To små legepladser. Aftenunderholdning flere gange om ugen. Hotellet har et lille fitnessrum, der er gratis at benytte (åben kl. 07.15-22.00). Vandsportsaktiviteter mod betaling. Spa med jacuzzi, hamam og massage mod betaling. Gratis bordtennis og dart samt billard mod betaling.

Gratis wifi (high speed mod betaling) på hele hotelområdet. Minimarked. Reception der er åben døgnet rundt. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Fra High Beach er der gåafstand til Malias centrum, hvor der findes et godt udbud af butikker, caféer, restauranter og barer.

Måltider

All Inclusive. Halvpension (morgenmad og middag) i værelsestyperne kun for voksne. All Inclusive Ultra mod tillæg. Når voksne tilkøber All Inclusive Ultra, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

I halvpension indgår:

 • Morgenmad, kl. 07.30-10.30 i hovedrestauranten Estia. Drikkevarer indgår ikke
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30 i hovedrestauranten Estia. Reservation kræves. Drikkevarer indgår ikke
 • Middag (4 retter), kl. 18.30-21.30 i restaurant Elia. Reservation kræves. Drikkevarer indgår ikke

I All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30 i hovedrestauranten Estia
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30 i hovedrestaurant Estia
 • Snacks og lettere måltider i snackbaren Tropicana, kl. 10.30-12.30 & 15.00-18.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30 i hovedrestauranten Estia
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

All Inclusive Ultra mod tillæg:

 • Alt som indgår i ordinær All Inclusive
 • Middag (4 retter) i restauranten Elia, kl. 18.30-21.30, reservation kræves
 • Internationale drikkevarer i Sea Side Bar
 • Internationale drikkevarer i Elia Rooftop

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive og All Inclusive Ultra gælder frem til afrejse.

Alle hoteller i Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

Hotel Star Beach Village & Waterpark på Kreta er et All Inclusive-hotel af høj standard. Et perfekt valg for dem, der elsker at bade og nyde solen. Hotellets gæster har gratis adgang til vandlandet Star Beach, der er hotellets nabo. Desuden findes her børneklub, spa og på stranden er der vandsportsfaciliteter.

Villa Vicky

Villa Vicky er et velholdt og charmerende lejlighedshotel, hvor mange gæster vender tilbage år efter år. Atmosfæren er hyggelig, og her er en stor og dejlig have med poolområde og legeplads for de små. Det er heller ikke langt til vandparken Star Beach, hvor alle med deres barnesind i behold, kan tilbringe mange sjove timer.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa har en god beliggenhed i Hersonissos med gåafstand til både centrum og den hyggelige havn. Hotellet har en skøn græsk atmosfære, hvilket både mærkes i restauranterne og på indretningen. Hotellet lægger stor vægt på at servere lokale råvarer i restauranterne. På hotellet findes også spa med sauna, jacuzzi, hamam og fitness-faciliteter.

Thalia

Hotel Thalia ligger kun en lille gåtur fra centrum og strand i Hersonissos. Hotellet er ejet af en familie, der har haft hotellet i flere generationer. Kulturen og historien ses tydeligt på hotellets interiør, der er præget af lokalhistorie fra Kreta og de græske guder. Du finder også en pool, der ligger skygget fra gaden, samt en lobbybar med en lille udendørsterrasse.

Golden Beach

På Golden Beach finder man hurtigt roen. Her er ikke kun nærheden til havet og de smukke udsigter, der giver ro men også det minimalistiske design med detaljer i hvid, sort og bambus. Hersonissos' hektiske natteliv er indenfor kort afstand. Hotellet er en sand oase!

Emerald

Lejlighedshotellet Emerald er et godt valg for dig, som vil bo nær forlystelsesliv, restauranter og shopping i Malia. Lejlighederne er lyse, og i haven er der et lille poolområde.

Nikolas Villas

Charmerende Nikolas Villas ligger i et roligt og hyggeligt område mellem, den traditionelle by Koutouloufari og den livlige by Hersonissos på Kreta. Nyd en afslappende ferie for hele familien og saml på skønne ferieminder.

Aldemar Knossos Royal

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal er perfekt til en afslappende ferie! Her bor du i bungalower, der er spredt i den frodige have. Hotellet har flere pools og en sjov vandrutsjebane. Sandstranden er kun et stenkast væk - her har du mulighed for at prøve en række vandsportsfaciliteter.

Ariadne (Stalis)

Hotel Ariadne ligger på stranden mellem de to feriebyer Stalis og Malia. Hotellet byder dig velkommen med ægte kretensisk gæstfrihed, og fra den velholdte have med de forskellige terrasser er det kun få minutters gang til centrum af Stalis.

Altis

Hotel Altis er et lille og familiært hotel i Malia på Kreta. Hotellet har en hyggelig have med blomster og frugttræer. På bagsiden af hotellet finder du poolområdet med en skøn terrasse, hvor de lune, græske aftener kan nydes.

Akasha Beach Hotel & Spa

Det 5-stjernede Akasha Beach Hotel & Spa ligger lige ved stranden i Hersonissos på Kretas nordkyst. Her kan du nyde fred og ro, slappe af ved en af hotellets pools eller tage en dukkert i havets krystalklare vand. Oplev den gode mad i hotellets buffetrestaurant eller forkæl dig selv med en skøn behandling i hotellets spa.

Malia Holidays

Det familieejede Malia Holidays er omgivet af frodige haver, kun 600 meter fra stranden. Nyd poolområdet, hvor der er masser af plads til at solbade, svømme og slappe af.

Triton (Malia)

Velkommen til Hotel Triton i Malia, Kreta. Her kan du slappe af ved poolen eller nyde stranden som ligger et stenkast væk. Nyd en forfriskende drink i baren eller oplev Malias centrum, som ligger omkring 1 km væk.

Akrogiali

Midt på den gyldne lavvandede sandstrand ligger lejlighedshotellet Akrogiali hvor et meget hjerteligt personale byder sine gæster velkommen. Foruden den smukke havudsigt kan du nyde forfriskende drikkevarer og enkle retter i hotellets snackbar. Malias centrum ligger i behagelig gåafstand, når det er tid til lidt shopping eller spisetid.