Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 20 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
7,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Det var tæt på stranden,og alt var velplejet og rent
-

Bekræftet køb : 2022-09-25


8 ud af 10

+
Belligenheden ved god strand Flinke tjenere og rimelig mad God aircondition
-

Bekræftet køb : 2022-08-28


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2022-08-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

320 bedømmelser
Meget godt
 
129
Godt
 
137
Middel
 
43
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

23-09-2022

af findh2014 Næstved, Danmark

Et ok hotel

Dejligt sted hvor der er pænt og rent. Det ligger lige ned til en dejlig sandstrand,og der er en dejlig pool. Dejlige store græsplæner vvor man kan ligge på solstole. Fin rengøring og utrolig søde i receptionen,og alle var dejlige,og døde mennesker. Det eneste minus er maden. Morgenmad desværre halvkedelig. Det samme hverdag,og ingen spejlæg og ingen bacon,og det kniber med frugt,men der er masser at vælge imellem af små ting. Aftensmaden er nogenlunde,men også ret kedelig/ensformig,men en uge kan lige gå men ikke 14 dage,så der er plads til forbedringer med maden,og det er ikke et helt billigt hotel.

 
19-09-2022

af Peter267248 Nottingham, Storbritannien

Return trip for birthday

Returned for my birthday and had a great holiday. Arrived about 11-00pm and check in was excellent. We were directed to the pool bar where we received a cold plate buffet for our evening meal, this was excellent. This is a family run hotel and you are treated as if you are part of their family. The meals were very good and plenty of food. The waiting staff very friendly and efficient. The pool bar is very good and located near the beach, a place to relax both daytime and night time. They also serve excellent meals at very reasonable prices during the lunch period. The rooms are cleaned daily to a very high spec and bedding and towels changed every 2 days. Friends we have met from other countries were there at the same time. The hotel was full so says something for how good it is. Once again we were not disappointed and can highly recommend the hotel.

 
04-09-2022

af 721ivetab

No air conditioners

We have stayed at this hotel at the end of summer for one week. The first day, when we came, the air conditioner was not working, so we tell to the reception, they came in to our room and do nothing. It was very hot to sleep. We came socound time and result was the same. They not fix or offer the other room, sonevery night we slept with wet towels. The food was good and rooms were clean.

 
01-09-2022

af garyt0303 Manchester, Storbritannien

Treated unfairly

We have visited this hotel four times now but the last time was not a good experience. We booked a superior room but on our arrival that was early hours in the morning were offered a superior room at a cost of an extra 115 Euros but we explained that we had already paid for this we were shown to a room that was not superior so the next day we asked to be moved and still did not get the room we paid for? We then had a drain problem and when my husband went to reception the lady on the desk was rude and abrupt with him saying you cannot change your room again? He never mentioned this we only needed the shower drain sorting especially as we only had half the glass we should have had in the shower cubibcle. So advice to anybody thinking of going here do not pay extra on your booking!

 
07-06-2022

af Kingfisherjools Wombwell, Storbritannien

Lovely, warm welcome from Ariadne Beach hotel staff

Excellent location, excellent staff, very helpful, from Fanis in the pool bar to Armande doing the sunbeds, and reception staff...clean hotel, lovely grounds and well maintained, right by the sea... Who could ask for more. A mixture of foreign guests, in a quiet setting, this is a gem to be found in Stalis