Bedømmelse af Akrogiali

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 73 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Placeringen lige ud til vandet. Meget venligt og hjælpsomt personale.
-
Flere knager i badeværelse og køkken + også gerne i værelse eller i gangen til overtøj/ekstra tøj.

Bekræftet køb : 2019-10-20


8 ud af 10

+
Tæt ved sandstrand
-
Flere knager i badeværelse. Større tørrestativ. Mere skabsplads.

Bekræftet køb : 2019-10-13


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-13


7 ud af 10

+
Tæt på stranden.
-
Mangler kaffemaskine, små tallerkener, vinglas mv. Ingen knager til at hænge håndklæder på i køkken og i badeværelset. Leddeløse/dårlige stole på altanen. Parasol kunne ikke foldes sammen.

Bekræftet køb : 2019-10-06


8 ud af 10

+
Rolige omgivelser og fine udearealer.
-
Bedre dækning i receptionen - den var ofte tom.

Bekræftet køb : 2019-09-29


7 ud af 10

+
Udsigten.
-
Hver evig eneste morgen var alle solsenge reserveret, selvom et skilt gjorde opmærksom på, at det ikke var tilladt. Så håndhæve regler.

Bekræftet køb : 2019-08-04


7 ud af 10

+
Personalet og deres søde manager Lulu
-
Tørrestativ ,og kroge til håndklæder på badeværelset

Bekræftet køb : 2019-07-28


9 ud af 10

+
Beliggenheden og personale
-
Opvaskebørste/tørrebakke , flere knager ved køk/bad og en holder til bruseren

Bekræftet køb : 2019-07-21


10 ud af 10

+
den kvindlige ejer som var der hver dag hun var bare servicemindet. hun render rundt og klæder sig ud men uden det bliver for meget. hun var klasse.
-
fadøl i baren

Bekræftet køb : 2019-07-14


9 ud af 10

+
Perfekt beliggenhed lige på en børnevenlig strand og med gåafstand til butikker og restauranter. Meget sød og opmærksom værtinde (Lola) som virkelig gjorde alt for at opholdet skulle blive godt.
-
Som så mange andre lejlighedshotel så er møbleringen sparsom. Det ville løfte kvaliteten meget om det for eksempel fandtes røreredskaber til gryderne ig en opvaskbørste eller køkkenklud. Det manglede også en velkomstfolder på værelset som kunne beskrive åbningstider i restauranten/poolen, hvordan ovnen og aircon, wifi osv fungerede og lignende. Der var vi lidt på bar bakke de første par dage. Receptionisten vidste ikke noget, og vi blev henvist til Lola som gjorde sit bedste men som ikke kunne klare alt selv...

Bekræftet køb : 2019-07-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

161 bedømmelser
Meget godt
 
107
Godt
 
37
Middel
 
13
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

01-05-2018

Indlæg af BeritJuulHansen Køge, Danmark

Pragtfulde dage og vidunderlig seng at sove i.

Vi bookede mindste vær. (studio), da vi kører meget rundt eller er på stranden det meste af dagen. Vi fik en varm velkomst med gensynsglæde. Kunne selv vælge om vi ville have terrasse mod vest eller øst, valgte øst. Begge sider har dejlig havudsigt og udsigt til byen og bjergene bagved. Rummet har det nødvendige til lettere madlavning, sengen er afgjort den bedste hotelseng jeg nogensinde har ligget i. Man går kun få skridt ned til poolområdet med gode solsenge og polbar med drinks og forskellige retter mad. Poolområdet ligger nærmest på stranden, hvor vandet allerede i slutningen af april i år var lunt, men alligevel friskt. Hele hotelområdet er dejlig velholdt. Vi lejede bil 50 m. fra hotellet, til rimelig pris med fuld forsikring, og havde nogle dejlige ture rund i området, som vi kender ret godt. Der er en stemning på dette sted, så man føler man er kommet hjem, hvis man som os, vender tilbage. Hvilket vi vil forsøge at få tid til allerede til efteråret i år.

 
30-04-2018

Indlæg af Ronald B Hvidovre, Danmark

Det bedste hotel i Grækenland såvidt

Var der en uge på en spot deal. De gode vurderinger på TripAdvisor gjorde os nysgerrig, men de holdt vandet. Stedet ledes af en yderst sød og effektiv dame kaldt Lula. Alt var super perfekt og virkede. Værelset er ikke det største, men vi havde en stor altan, og alt i det lille køkken var ok. Stor pool lige udenfor hotellet, 50 m længere den flotteste strand og dejligt badevand. Vi kigger helt sikkert efter samme hotel igen til næste år. Samtlige af vores medrejsende var yderst tilfredse. Hotellet ligger langt fra støjende beværtninger.

 
24-06-2017

Indlæg af Xentia Valby, Danmark

Glædeligt overrasket

Dejligt hotel. Kan varmt anbefales. Pæn og moderne lejlighed. Vi skrev i forvejen og spurgte til babyseng. Den stod klar da vi ankom. Underholdende ejer, der personligt hilser alle gæster velkommen. Smilende og venligt personale. Super beliggenhed hvad angår strand i den stille ende af Malia. Minus; -sparsomt køkkenudstyr og manglende knager til fx. håndklæder. -Ingen ledige solsenge efter kl 8.00. Gæster smider håndklæder fra kl 6.00!!!

 
21-08-2019

Indlæg af Pablo Y

Hotel for families

Nice place for a family holidays, nice pool and close to the beach, a little bit noisy due the room is open to pool. No lift for apartments in the first floor. Restaurant accurate for all family mebers with many things to choose

 
10-08-2019

Indlæg af Niklas35 Valby

Great Vacation

The host at the Hotel is wonderful and deserves 5 Stars- so does the bar personnel. The receptionist did NOT Seem very costumer-friendly though. The Hotel itself is pretty good. Nice rooms, though the cleaning is only everyother day.. a nice, but small pool-area. Great location at the Beach, and the Beach chairs in front of the hotel is owned by the hotel, and are okay priced. In walking distance og some good restaurants, and from the charming old town (though you have to go through the party-street) ūüėä all in all we had a great time, and we an recommend this place to families.