Bedømmelse af Sol by Melia Marina Beach Crete

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 30 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Helheden af god service på alle planer. Ovenud venligt personale. Dejlige omgivelser på hotellet og placering tæt ved strand og vand.
-

Bekræftet køb : 2022-08-28


8 ud af 10

+
Ekstremt børnevenligt
-

Bekræftet køb : 2022-05-29


5 ud af 10

+
Personalet var venligt. Rengøringsstandarden var god. Tennisbanen var i god stand.
-
Restauranten var forfærdelig larmende, og maden var mildest talt kedelig, primært gryderetter og friturestegte retter. De der aktiviteter ved poolen var også ret belastende og larmende, men jeg anerkender at andre gæster så ud til at deltage i dem med fornøjelse. I reklamerer med opvarmet pool + indendørs pool. Begge dele var fraværende på hotellet. Den indendørs var ikke tilgængelig pga smitte, og havde ikke været det hele sæsonen, så det bør ikke fremgå af jeres beskrivelse. Hvis den indendørs pool også var den opvarmede så forklarer det at de resterende 3 pool-områder var iskolde.

Bekræftet køb : 2021-10-24


10 ud af 10

+
God mad og et dejligt område
-
De fleste drikkevarer var noget tyndt sprøjt Både vin , øl og diverse sodavand og juice

Bekræftet køb : 2021-10-03


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Støjniveauet ved poolen og lyddæmpning i spisesalen.

Bekræftet køb : 2021-09-26


8 ud af 10

+
Udefaciliteter og underholdning
-
Badeværelse

Bekræftet køb : 2021-09-12


9 ud af 10

+
Tæt ved strand og pool. Restauranten var fantastisk. Rent og flot alle steder.
-
De lange gange i værelsesafsnittene kunne shines lidt op.

Bekræftet køb : 2021-08-22


3 ud af 10

+
Pools
-
Hotelværelset var meget småt ift. det man forventer til 2 personer, vi havde også et barn med hvor der var opredt 1 rejseseng, så der var dårligt plads til at komme rundt på, samt dårligt plads til tøj, så kufferter måtte ligge på gulvet. Badeværelset på hotelværelset var meget slidt, ventilation virkede ikke og badekarret/brusenichen kunne dårligt rumme 1 person, både i bredden og længden af badekarret/brusenichen. Badeforhænget rørte konstant ved en og brusehovedet havde 3 hårde stråler som ikke kunne kontrolleres. Vi måtte vente 3 dage på at få fyldt håndsæben på badeværelset. Buffeten på hotellet var det samme frokost/aften stort set alle dage. Hotellet prøvede at køre nogle temaer, men her var det blot enkelte retter som var skiftet ud, ellers det samme som gik igen, og om aftenen lignede det at maden gik igen fra frokosten, så salater og retter så kedeligt ud og dem som lavede maden kunne ikke svare på hvad det var de havde lavet, F.eks spurgte vi ind til noget fisk, om hvilken type det var, hvor svaret blev: “i don’t know, i just make it”. Ikke nok med det, så gik morgenbrødet igen flere dage, da det var tørre end tørt. Hertil står der i jeres beskrivelse at der er et a la carte måltid med på restauranten Isla, men at man blot skal booke. Vi kom søndag og fik intet oplyst om hvor meget run der var på bookingen af restauranten, og prøvede at booke torsdag, hvor det så ikke var muligt før mandag igen, hvilket vi ikke kunne. Hotellet oplyste at de ikke kunne reservere borde på Isla lørdag og søndag. - Apollo burde tydeliggøre dette i jeres hotelbeskrivelse, så man ved at det kun gælder i hverdagene og at man skal booke når man ankommer til hotellet. Generelt var Apollo ikke synlige på hotellet, og kun via sms, hvilket gjorde at vi ikke valgte nogle udflugter, da det som sagt ikke var synligt. Og man ellers skulle sidde på jeres hjemmeside for at se nærmere på det (her er det dog generelt for hele Kreta, og ikke specificeret ud fra det hotel man bord på).

Bekræftet køb : 2021-08-15


8 ud af 10

+
Poolen, personalet. Servicen
-
Det er ikke et 4 stjernet. Der burde stå 3

Bekræftet køb : 2021-08-08


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

654 bedømmelser
Meget godt
 
324
Godt
 
224
Middel
 
67
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
16

5 nyeste bedømmelser

13-05-2022

af trineo624 Ubud, Indonesien

Et skuffende besøg

Vi havde et skuffende besøg på dette hotel. Vi havde all inclusive, men det var virkelig spild af penge, da maden var virkelig ringe, samt udrikkelige drinks og sodavand. Derudover lå hotellet ud i ingenting. Vi skulle have en bus på 20 min for at komme til det nærmeste centrum, hvor der var nogle restauranter. Dog var dette ikke en særlig hyggelig by (Heraklion), og vi havde ofte svært ved at finde steder at spise. Personalet var heller ikke særlige hjælpsomme og af den grund havde vi også problemer med papirarbejdet i forhold til hotellet, de første par dage af opholdet. Det eneste gode ved dette sted var stranden.

 
13-05-2022

af Go50229183932

Dårligt hotel

Vi havde håbet på meget meget bedre når det var et 4 stjernet hotel.. Vi havde all inclusive, og de sodavand og drinks man kunne få var forfærdelige, de kunne slet ikke drikkes. Maden var også dårlig. Hotellets personale var heller ikke super servicemindet. Beliggenheden var heller ikke god, det var besværligt at komme ind til byen, og mere besværligt at komme hjem pga bussen ikke stopper. Det eneste gode var stranden

 
29-09-2022

af Andzejowy Cieszyn, Polen

Hotel with perfect location and very good meals for adults with kids.

Very good Staff (english, french, german, russian). Very good meals - every day dinner served in the style of other country like mexican, french, assia meals. Snackbar opened all day. Breakfast every day the same, but variety. In our room we had a lot of ants, but Staff killing them when we call. Animations during the day and evening ones, every day in another style Like fire show, mini disco for kids(that one every day), ping pong, tennis etc. Beach across the road with sun beds im all inclusive for free. We was on september - a lot of grandparents and few family with kids. Near the hotel, shops, aqua park, bus stop to heraclion, malia, hersonisis, car, quad and boat rent. I really recommend. I recommend !

 
25-09-2022

af P6128MGclairer

International Team

Would like to make a special mention to the hotel's International Animation team. Whilst at the resort we felt very much looked after. The team were very engaging and ensured we enjoyed our stay. Special mention for Libby who was very cheerful and approachable. She clearly loves her job and is a fantastic dancer. Well done to the whole team for the hard work they put in!

 
25-09-2022

af DanniThorpe

Definitely return!!

I had a pleasant experience at Marina beach hotel. The food was tasty, the location is good for exploring the island and the rooms are cleaned to a high standard. The animation team had such a fantastic impact on my time at the hotel, both in the activity’s and around the pool. We bonded well in particular with Hannah on the international team. I took part in her fitness and aqua activity’s and she had a great energy when teaching and so friendly to talk to! Overall my stay was great and I will love to return.