Sol by Melia Marina Beach Crete

Sol by Melia Marina Beach Crete er beliggende i rolige omgivelser i den hyggelige by Gouves på Kreta. Her kan du nyde en afslappende ferie med svømmeture i havet eller i hotellets pools. Desuden tilbyder hotellet spa, fitnessrum og børneklub.


Værelsestyper

Dobbeltværelser i bungalow for 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service niveau var højt, god mad, gode værelser god beliggenhed i forhold til stand, lufthavn og...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 5 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol by Melia Marina Beach Crete beliggende i den rolige badeby Gouves på det nordøstlige Kreta. Her findes to poolområder og en indendørs pool (åben fra april og oktober). Det ene poolområde er for yngre børn, og her findes splash pool og vandrutsjebaner. Alle poolområder (undtagen børnepoolen) er saltvandspools. To poolbarer, hvoraf den ene er en swim-up bar. Nedenfor hotellet findes hotellets private sandstrand, der er lavvandet og børnevenlig (lille vej skal krydses for at komme til stranden). Gratis solstole, parasoller og håndklæder ved både pools og strand.

Buffetrestaurant der serverer mad for hele familien. A la carte-restauranten Isla serverer græsk mad og middelhavsretter (én middag pr. ophold indgår i All Inclusive, reservation er nødvendigt). Nobel påklædning kræves under middag (lange bukser til mænd). Hotellet har en lobbybar.

Hotellet har en lækker spa-afdeling, der tilbyder behandlinger mod betaling. I spa-afdelingen findes også jacuzzi, sauna og dampbad mod betaling. Gratis fitnessrum. Gratis tennis, beachvolley, strandfodbold, basket, bordtennis og minigolf. Billard mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale (for børn mellem 4-12 år). Teenageklub for unge mellem 12-16 år. Dagsaktiviteter og aftenunderholdning.

Gratis wifi på området. Minimarked og småbutikker. Der er ca. 7 km til Hersonissos og ca. 20 km til Heraklion.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.15-10.30
  • Kontinental morgenmad, kl. 10.30-11.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Is i pool- og snackbar, kl. 10.00-17.30
  • Snacks og salat i pool og snackbar, kl. 12.00-16.00
  • Eftermiddagskaffe i pool og snackbar, kl. 16.00-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Én à la carte-middag pr. ophold i restauranten Isla by7seas Bordreservation er påkrævet
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 18.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Gouves

Gouves Bay

Vil du bo nær stranden og Kretas hovedstad Heraklion, er Gouves Bay et godt valg. Her kan du selv vælge, om du vil tilbringe dagen ved poolen eller stranden, og for børnene er der en fin græsplæne til leg og sport.

The Island

Velkommen til The Island, en storslået oase på solrige Kreta. Nyd en kølig dukkert i det blå eller slap af med en bog i en af hængekøjerne. Hotellet byder gæster over 16 år velkommen, hvilket gør det til det perfekte valg til en afslappende ferie.

Naiades

Naiades er inden for bekvem gåafstand fra Marina Beach i Gouves. Her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser og dagene kan tilbringes ved poolområdet og her er der plads på græsplænen i skyggen til lidt alenetid. Morgenmadsbuffet indgår!