Dobbeltværelser

Dobbeltværelser beliggende i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to separate senge og mulighed for ekstraopredning i fold-ud sovesofa. Tv med satellitkanaler og køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, centralstyret aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år beregnes som person i ordinær seng.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger for børn i sovesofa. Tv med satellitkanaler og køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år beregnes som person i ordinær seng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser

Familie-værelser med åben åben planløsning. Dobbeltseng eller to separate senge og mulighed for ekstraopredninger i køjeseng. Tv med satellitkanaler og køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år beregnes som person i ordinær seng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.