Anemos Luxury Grand Resort

 • • Elegant og luksuriøst
 • • Stort poolområde
 • • Nær stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Skønne Anemos Luxury Grand Resort ligger kun et stenkast fra den fine strand i Georgioupolis. På det store hotelområde finder du alt, som du behøver for en rolig og behagelig ferie – et stort poolområde, flere restauranter og et spaområde med afslappende behandlinger. For de yngre rejsende er der et separat lille poolområde med en vandrutsjebane men også et stort vandland for hele familien!

Tillykke Grækenland!

I dag den 25. marts fejrer vi Grækenlands nationaldag! Lige nu får du 500,- i rabat pr. person på alle rejser til Grækenland for sommer 2023. Gælder kun i dag!

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden var virkelig lækker, service, rengøringen, personalet. Vi følte aldrig, at vi ikke var velk...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har et stort og fint poolområde med fire store pools, solstole og parasoller. Nogle af de fire pools er reserveret til visse værelsestyper. Gratis håndklæder. Poolbar. Børnepool med en lille vandrutsjebane, som ligger lidt væk fra det store poolområde. Moderne spa med en opvarmet indendørspool, hamam og sauna. Diverse behandlinger mod betaling. Der er ca. 200 meter til stranden, hvor der er gratis solstole og parasoller. Du kommer til stranden via en gangtunnel.

Anemos Luxury Grand Resort har et skønt vandland med flere længere og høje vandrutsjebaner, flere pools, herunder et plaskebassin til de allermindste i familien. Vandlandet er inkluderet for hotellets gæster og der er åbent kl. 10.30-18.30 når vejret tillader det.

På hotellet er der en buffet- og tre á la carte-restauranter. Meltemi tilbyder morgenmads- og middagsbuffet, restaurant Levantes tilbyder en á la carte-menu med amerikanske retter og på restaurant Ostria serveres græske retter fr en a la carte-menu. Ydermere er der en restaurant der serverer asiatiske a la carte-retter. Dresscode gælder til middag i alle restauranter, lange bukser for mænd. Reservation kræves i á la carte-restauranterne. Flere barer.

Gratis wifi på hele hotellet. Lille fitnessrum. Gratis tennis, beachvolley og yoga. Underholdning hver aften. Spillerum, elektroniske spil er mod betaling. Frisør mod betaling. Souvenirbutik og minimarked. To hæveautomater. Vaskeservice mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Lille legeplads. Receptionen er åben døgnet rundt. Afstand til centrum og stranden varierer afhængig af hvor, man bor på hotelområdet.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår:

 • Kontinental morgenmad, kl. 04.00-07.30 og kl. 10.30-11.00
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • "Dine around", tre gange om ugen i hotellets temarestauranter. Reservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00
 • Minibar på værelset, der fyldes dagligt med 2 flasker af hhv. vand, sodavand, juice og øl
 • Badekåber og tøfler
 • Strandtaske

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

For at komme til stranden skal en vej krydses.

Afstanden til centrum og stranden varierer alt efter, hvor i hotelområdet du bor.

Alle hoteller i Georgioupolis

Nostalgie

Nostalgie er et meget fint og charmerende hotel med mange tilbagevendende gæster. Nostalgie ligger centralt i Georgiopolis tæt på restauranter og caféer.

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en skøn ferieoase lige ved stranden I Georgioupolis på det vestlige Kreta. Her er masser af skønne faciliteter, blandt andet flere restauranter og en dejlig spa med behandlinger og massage. I løbet af dagen kan de mindste gæster nyde gratis pizza og is i hotellets tasty corner – populært indslag i pausen fra børneklubben.

Kokalas Resort

Hotel Kokalas Resort i Georgiopolis er familieejet, og man kan mærke, at der blev lagt lidt ekstra kærlighed i detaljerne. Her bliver du mødt af venligt personale og holder din ferie omgivet af idyllisk natur.

Aquamar

Hotel Aquamar ligger lige ved en af Kretas bedste strande i det populære Kavros-område. Her mødes du af en familiær stemning, hvor det imødekommende personale sørger for, at du føler dig velkommen. Både ved poolområdet og nede ved stranden er der gratis solstole og parasoller for hotellet gæster.

Mare Boutique

Mellem de mægtige bjerge og den lavvandede strand i Georgioupolis ligger hotel Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valg for dem, der rejser uden børn, som ønsker en rolig ferie ved poolen, nærhed til den lavvandede strand og med muligheder for gåture i de smukke omgivelser.

Mare Blue & Suites

På det dejlige hotel Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i skønne omgivelser med smukke bjerge og sandstranden, kun et stenkast fra hotellet. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år. Her kan du nyde det dejlige poolområde eller den fine sandstrand.

Bro & Sister

Velkommen til lejlighedshotellet Bro & Sister! Her bor du i lækre 1-værelses og 2-værelses lejligheder med balkon. Byen Georgioupolis er en ægte græsk perle med en lang lavvandet sandstrand og hyggelige taverner.

Summer Beach

Hotel Summer Beach ligger i hyggelige Georgioupolis på Kreta. Området er naturskønt, og du bor i komfortable superior-værelser eller familie-værelser hvor All Inclusive indgår. Her kommer du til at opleve kretensisk gæstfrihed helt tæt på, og det er nemt at koble af og lade batterierne op.