Værelsestyper

2-værelses suiter

2-værelses suiter der består af et dobbeltværelse og en junior-suite, der forbindes med en fælles indgang, hvor hvert værelse har en stor dobbeltseng med madras af højeste kvalitet. Opholdsrum med sofa og bord. Smart-tv med satellitkanaler og internet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Gratis pool- og strandhåndklæder. Kaffe-/te faciliteter samt en flaske vand hver dag. Lille køleskab. Jacuzzi i junior-suiten. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Separat brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 4 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng med madras af højeste kvalitet. Opholdsrum med sofa og bord. Smart-tv med satellitkanaler og internet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Gratis pool- og strandhåndklæder. Espressomaskine. Kaffe-/te faciliteter samt en flaske vand hver dag. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Separat brus og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser med senge med madras af højeste kvalitet. Opholdsrum med sofa og bord. Smart-tv med satellitkanaler og internet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Gratis pool- og strandhåndklæder. Espressomaskine. Kaffe-/te faciliteter samt en flaske vand hver dag. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Separat brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1 person.

Junior-suiter

Elegante junior-suiter med dobbeltseng med madras af højeste kvalitet. Opholdsrum med sofa og bord. Smart-tv med satellitkanaler og internet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Gratis pool- og strandhåndklæder. Espressomaskine. Kaffe-/te faciliteter samt en flaske vand hver dag. Lille køleskab. Jacuzzi i suiten. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Separat brus og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Penthouse suiter

Elegante penthouse suiter med stor seng med madras af højeste kvalitet. Soveværelsesdelen er adskilt fra opholdsrummet med en glasvæg. Opholdsrum med sofa og bord. Smart-tv med satellitkanaler og internet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Gratis pool- og strandhåndklæder. Kaffe-/te faciliteter samt en flaske vand hver dag. Lille køleskab. Espressomaskine. Jacuzzi og sauna i suiten. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Separat brus og toilet. Suiterne ligger på øverste etage med balkon med smuk havudsigt.

Antal personer: 2 personer.