Blue Horizon (Kreta)

  • • Perfekt for børnefamilier
  • • Rolige omgivelser
  • • Gåafstand til strand og centrum

Velkommen til Blue Horizon på hyggelige Bali på Kreta. Dette hotel er perfekt for familier med børn, der ønsker at nyde en rolig ferie. Nyde afslappende stunder ved poolen, eller gå en tur til stranden, der ligger ca. 300 meter væk.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 68 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det pæne hotel Blue Horizon ligger på en lille halvø ved siden af dejlige og rolige Bali på Kreta. Et roligt hotelområde med udsigt over den maleriske havn i byen.

På Blue Horizon kan du nyde en svømmetur i poolen og lade børnene lege i den adskilte børnesektion, der er ca. 50 cm dyb. Solstole og parasoller findes ved poolen. I poolbaren kan du nyde forfriskende drikkevarer, snacks og enkle måltider såsom salater og toast.

Hvis du foretrækker at have sand mellem tæerne, ligger Varkotopos-stranden ca. 300 meter væk. Ved den smukke strand kan du slappe af på behagelige solstole og parasoller mod betaling. Hvis du vil svømme i krystalklart vand og solbade på en rolig strand, er dette det perfekte sted for dig. Der er også flere vandsportsaktiviteter mod betaling.

Hotellet har en lille butik, der er åben hver dag, hvor du kan købe lokale produkter og dagligvarer. Der er gratis wifi overalt på hotellet.

Supermarked, hæveautomat, apotek og adskillige taverner ligger i byen Bali ca. 700 meter væk. Ca. 10-15 minutter væk ligger havnen i Bali, hvor du også kan prøve dykning med instruktører fra dykkercentret Ippokampos. Hotellet ligger 25 km fra den smukke by Rethymnon og 45 km fra Kretas hovedstad, Heraklion. Lej en bil og oplev de hyggelige byer og smukke strande på Kreta.

Måltider

Ingen.