Bali Star

  • • Udsigt over havnen
  • • Frodige omgivelser på hotellet
  • • Morgenmad indgår. Tilkøb halvpension

Velkommen til hyggelige Bali Star der har udsigt over den pittoreske havn i byen Bali på Kreta. Her bor du nær den skønne strand og centrum i Bali. Slap af i den frodige have og lad børnene lege frit på de grønne områder.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bali Star ligger på en lille halvø nær centrum i Bali, hvor du kan nyde udsigten over den maleriske havn. På hotellet er en stor frodig have med solstole, og der er plads nok til, at børnene kan lege.

I midten af hotellet ligger poolen, der inviterer til skønne svømmeture og afslapning. Der er en større pool og en mindre børnepool. Der er også en poolbar med parasoller og solstole.

Hvis du vil svømme i krystalklart vand og solbade på en rolig strand, er dette det perfekte sted for dig. Bali Star ligger lige ved siden af den dejlige strand, og der er også nogle hyggelige taverner at opdage. Slap af i de behagelige solstole i hotellets egen strandbar Mambo og nyd solens varme stråler og havbrisen. Fra tidlig morgen til sen aften serveres gode drinks, sodavand, juice, kaffe og snacks i strandbaren. Der også et poolbord og et fodboldbord i nærheden af baren.

Morgenmadsbuffet er inkluderet i alle værelsestyper, og halvpension findes mod tillæg. Både morgenmadsbuffet og middagsbuffet serveres i hovedrestauranten. Den fantastiske mad tilberedes med produkter fra kretensisk jord, som er internationalt kendt for sin kvalitet. Her serveres olivenolie produceret af hotellets ejere, frugt og grøntsager fra forskellige dele af øen og mejeriprodukter fra lokale landmænd.

Det er omkring 700 meter til det lille centrum af Bali, hvor du finder hæveautomat, apotek og supermarked.

Måltider

Morgenmad. Halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.