Værelsestyper

Bungalower for 1 person

Pæne værelser i bungalow med tv med satellitkanaler og minibar. Nespresso kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi (hurtigere wifi kan tilkøbes) og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1 person.

Dobbeltværelser i bungalow

Dejlige dobbeltværelser i bungalow med to separate senge samt mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler og minibar. Nespresso kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi (hurtigere wifi kan tilkøbes) og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Dejlige og rummelige familie-værelser bestående af to soveværelsesdele, der er adskilt af en skydedør. Tv med satellitkanaler og minibar. Nespresso kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi (hurtigere wifi kan tilkøbes) og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 1 barn.