Bedømmelse af Mitsis Laguna Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 8 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-06


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

3300 bedømmelser
Meget godt
 
2243
Godt
 
675
Middel
 
265
Mindre godt
 
72
Dårligt
 
45

5 nyeste bedømmelser

01-09-2019

Indlæg af Gunder2739 København, Danmark

Vidunderligt

Min kone og jeg har rejse meget. Vi har besøgt en del andre 5 stjernet hoteller de senere år, men dette er uden sammenligning det bedste af dem alle. At man kan forene kvalitet på så højt niveau på et all inklusive hotel er fantastisk. Hotellet er smukt, rent og velholdt. Ligger fantastisk ned til stranden. Værelserne er store, rene og dejligt med en god aircon med quiet mode. Buffeten er lækker, varieret og standarden af maden er utrolig høj. Der er tilmed 5 ala Carte restauranter tilknyttet resortet, som man gratis kan booke. De var alle gode, men specielt, The Italian og The Greek skilte sig ud. Men et smuk hotel, god mad og beliggenheden gør det ikke alene. Servicen er udover hvad der er forventeligt. Aldrig har jeg set så smilende, arbejdssomme og dygtige medarbejdere. Ligefra personalet i receptionen, køkkenpersonalet, tjenerne, rengøringsdamerne og managerne. Alle vil kunden det bedste og alt kan lade sig gøre. Man får aldrig et nej og får altid et smil på ens mange forespørgsler. Jeg vil sige et helt specielt tak til personalet i The Theater Pool Bar(Ilias, Dimitris, Kalia og Nikos)som alle 14 dage har givet os den allerbedste service. De har haft super travlt alle dage, men alligevel har de altid været søde, rare, betænksomme, sjove og smilende. Aldrig har jeg set nogen knokle så meget for et hotel, man skulle tro de var medejere. Det er helt unikt. Til sidst tak til manager, Maroyfidis som får forrest for sit personale og laver verdens bedste Pornstar Martini

 
06-08-2018

Indlæg af Peter A

Overvældene Hotel oplevelse

Lige fra ankomsten kl 02.30 om natten, fik vi oplevelsen af at dette er et hotel havde det hele, restauranten havde nat åbent hvilket var super, da vi ikke havde fået noget at spise i længere tid på grund af flyve tiden. Vores værelse var med hav udsigt og et rigtig dejlig værelse med god rengøring. Dejlig og afvekslende køkken med god og venlig betjening. Eneste minus var stranden, den skuffede godt nok. Det er stort set umulig at komme ud og bade i havet, selvfølgelig kan man dyppe tæerne men så heller ikke ret meget mere. Dog skal det siges at parasol og strandsenge ikke koster noget at bruge og der er servering af drikkevare på stranden. Men alt i alt et super dejlig ferie ophold og 10 dage forsvandt som dug for solen.

 
07-07-2018

Indlæg af ClausJDK

Høj standard og venligt personale

Billeder og beskrivelser stemte med det vi oplevede. Det er et dejligt hotel med en høj standard, børnene venligt uden at være et decideret børne hotel. Maden og service er i top, specielt den Italienske restaurant. Pools og udendørs område er også meget velholdt. Kan varmt anbefales.

 
07-08-2017

Indlæg af Jacob L

Alt i orden

Hotellet var helt i top. Alle ansatte var meget venlige. Maden var god. Pools var i orden. Værelset blev rengjort en - to gange dagligt. Det eneste som ikke var værd at skrive hjem om var motionsrummet.

 
18-07-2017

Indlæg af Christinabjoerndahl

Fantastisk

Helt igennem fantastisk hotel med opvartning, dejlig mad, skøn atmosfære mm. To negative ting er: 1)stranden, det er klipper og umuligt for børn at bade. 2) poolene er alle samme dybde hvilket gør det lidt svært for en lille person at lege med sine børn når man ikke kan bunde. Kan klart anbefales, og vælger man at leje en bil og opleve øen på egen hånd er der mange dejlige badestrande med sand langs kysten.