Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,3 ud af 10 baseret på 34 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,3 / 10
Rengøring
 
7,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,2 / 10
Mad og drikke
 
5,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
7,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Flot pool område, OK morgenmad.
-

Bekræftet køb : 2022-10-02


5 ud af 10

+
-
Mad og drikke var DÅRLIGT

Bekræftet køb : 2022-09-25


1 ud af 10

+
Omgivelserne
-
I havde skrevet uspecificeret, selvom i vidste at man fik udsigt til en mur, hvis jeg havde vidst det havde jeg ikke købt rejsen. Jeg fik tilbudt et andet værelse flere dage efter, men hende jeg snakkede med havde glemt at det var mod ekstra betaling på 150 euro, takkede nej, for så kunne jeg ligeså godt have købt til et ordentligt hotel fra start af.

Bekræftet køb : 2022-09-24


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-24


8 ud af 10

+
Udsigten .
-

Bekræftet køb : 2022-09-24


9 ud af 10

+
Pool område
-

Bekræftet køb : 2022-09-24


4 ud af 10

+
Belligenhed og stilheden. Svømmebassin er nærmest perfekt.
-
Mangelfuld rengøring. For mange trapper ikke beregnet til ældre Mennesker. Sikkerhed elendig fordi da mangler næsten overalt gelænder. Trappen til svømning pool toiletter er livsfarlig fordi der mangler gelænder og gulvet med fliser er ofte våd og glatte.

Bekræftet køb : 2022-09-24


8 ud af 10

+
det bedste var klart morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2022-09-18


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-17


7 ud af 10

+
Beliggenheden og den gode plads på hotellets område. Pool-omgivelserne var især fine.
-

Bekræftet køb : 2022-09-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

170 bedømmelser
Meget godt
 
40
Godt
 
73
Middel
 
37
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

01-07-2022

af Annemeldgaard10 Esbjerg, Danmark

Super hotel med dejlig udsigt og skønt personale

Vi er 2 piger der lige er hjemvendt fra en skøn ferie på Almirida bay. Det er et super hotel, der har alt man har brug for til en skøn afslapningsferie. Hotellet ligger på toppen af en bakke, hvilket giver både poolområde og værelserne en super udsigt over en bugt. Vi havde halvpension, morgen og aftensmad som bød på lækker varieret mad. Området er stille og roligt og er nok mest passende hvis man ønsker en ferie hvor man kan komme helt ned i gear. Poolen er super lækker. I lobbyen blev vi mødt af er virkelig hjælpsomt og imødekommende personale, der kunne hjælpe med stort og småt med et smil på læben. Vi blev endda opgraderet til havudsigt, selv om vi havde bestilt et værelse med udsigt over haven. Hotellets ejer var rundt og præsentere sig ved maden en aften, og fortalte at de netop er blevet et selvstændigt hotel efter at have været med i en kæde, og de derfor er ved at prøve kræfter med hvad det kræver. Vi er danske, men mødte kun svenske og engelske gæster, hvilket også var rigtig fint. Vi har hele vejen igennem og til prisen har der ikke været noget at klage over. Det kan anbefales at tage bussen til Xania, der kører fra Almyrida ved supermarkedet. Det er også muligt gå langs klipperne til nabobyen Kalyves hvor man undervejs vil opleve en smuk udsigt. Inden vi checkede ud fik vi en kop kaffe til solopgang med lobbyisten Nikos, mens vi ventede på at bussen hentede os, hvilket måske siger lidt om den familiære stemning på hotellet. Vi siger tak for en skøn og kan sagtens anbefale at besøge dette hotel. De negative anmeldelser kan man sagtens se bort fra, intet af det beskrevne kan vi genkende.

 
27-10-2021

af Anette m

Dejligt ophold

Min mor og jeg var her på ferie for en måned siden. Vi boede i familie værelset og havde en skøn balkon med en flot udsigt. Vi havde halvpension og maden var rigtigt lækker. Jeg kan slet ikke forstå de dårlige anmeldelser jeg lige har læst, for vi er ellers godt vant, og havde absolut intet at klage over. Kødet og fisken var af god kvalitet, mørt og lækkert. Hotellet trænger lidt til en kærlig hånd, men det var var et skønt ophold og personalet var søde og hjælpsomme. Tjenerne havde meget at se til, da der var kommet mange flere gæster end forventer, men de gjorde alt hvad de kunne for at give gæsterne et godt ophold. Gode senge og roligt om natten. Vi kommer meget gerne igen.

 
11-10-2021

af R9696UKtinab

Ta ik der til!!?

ALDRIG skal vi der til igen.. det er det værste hotel jeg har boet på!! Der er beskidt over det hele. Aftensmaden eller hvad man nu vil kalde det, er så dårlig at jeg vil kalde det ulækkert, man for ik hvad man ber om, personalet er slet ik gearet til at håndtere så mange mennesker...

 
01-06-2019

af PernilleD88 Madeira, Portugal

Dejligt hotel med græsk/skandinavisk stemning

Dejligt hotel med blandet skandinavisk og græsk stemning. Et hyggeligt skandinavisk personale hygger om os. De har måske ikke super travlt, men der er jo i den græske ånd... hyggelig poolbar med god stemning og lette frokost retter. Buffet restaurant om aftenen med 4 retter, stor salatbar med græsk/skandinavisk tvist og børnebuffet. En lidt usympatisk manager, der forsøger at virke serviceminded, men som reelt ikke reagerer på vores henvendelser. Der var ikke meget tryk på vandet og det varme vand var (meget) længe om at komme til 1. Sal.

 
27-08-2018

af Tour743976 Frederiksberg, Danmark

Hotel

Meget flot placering med smuk udsigt. Hotellet er slidt trænger til en upgradering, især værelserne. Der mangler standard ting på værelserne, fx. glas og en el-kedel. Sødt personale - virkelig kedelig mad - både morgen og aftensmad. Kommer vi igen, nok ikke.