Triton

apollo mondo local

  • • Apollo Mondo Local-hotel
  • • Fantastisk poolområde
  • • Ved fine Golden Beach
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Triton i Agii Apostoli på Kreta er skønt beliggende ved den populære Golden Beach. Stranden er børnevenlig, og hotellets poolområde er stort og indbydende. Tritons lejligheder er bekvemmelige og rummelige - i hotellets 3-værelses lejligheder er der plads til op til seks personer. Mange tilfredse gæster, høj komfort og lokalt touch gør Triton til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer eller 1-5 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet + belliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Triton er et populært og skønt lejlighedshotel beliggende i et roligt område i Chryssi Akti. Hotel består af flere bygninger af forskellige byggeår fra 1995-2000.

Flere pools
Her bydes der på et dejligt poolområde med 2 pools med samt børnesektion. Solstole og parasoller samt poolbar. Håndklædeservice mod betaling.

Lokale råvarer og underholdning
Ved hotellets taverne serveres traditionelle, græske- og internationale retter. I køkkenet anvendes kun lokale råvarer og egenproduceret olivenolie. Vinene er fremstillede af lokalt dyrkede druer. Fra poolbaren serveres morgenmad, frokost og snacks, og middagen serveres i tavernen.

Hver søndag aften tilbydes en traditionel menu på tavernen (mod betaling, tilmelding kræves). Her kan du prøve lokale retter, som håndlavede pølser, pilaffi og retter med lam, der normalt kun serveres ved særlige lejligheder.

Onsdag aften er der græsk aften på tavernen med dans og musik. De traditionelt klædte dansere viser danse fra hele Grækenland, mens du nyder den lækre middagsmenu (tilmelding kræves. Intet ekstra tillæg udover almindelige tillæg på middagsmenuen). Hvis du vil være velforberedt til den græske aften, kan du altid deltage på hotellets græske dansekursus, mandag og tirsdag for 5 EUR pr. person (tilmelding kræves i receptionen).

Øvrig information
Gratis wifi på fællesområder. For børnene er der legeplads. Gratis roomservice. Vaskeservice mod betaling. Minimarked i området. Tremmeseng og klapvogn findes på hotellet. Du tilvælger det, når du booker din rejse eller efterfølgende på "Din rejse" for at få garanteret en tremmeseng/klapvogn. Begrænset gennemkørselstrafik.

Oplev omgivelserne
Der er ca. 3,5 km til Chania by, hvor havnepromenadens lamper oplyser de mange caféer, barer og restauranter, der omgiver kajen.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi