Stellina Village Resort

apollo mondo local

 • • Apollo Mondo Local-hotel
 • • Tæt på stranden og Chania by
 • • Tilkøb All Inclusive

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det populære Stellina Village Resort og Apollo Mondo Local-hoteller med et lokalt touch og en høj tilfredshed blandt vores mange gæster. Resortet består af 3 områder, og du kan frit benytte alle pools og samtlige faciliteter. Beliggenheden er perfekt blot et par minutter fra den gode sandstrand Chryssi Akti og en kort bustur til Chania by.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder med All Inclusive for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder med privat pool for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer. 2-værelses lejligheder med All Inclusive for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder med privat pool for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God stand, lyst og luftigt og gode faciliteter.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Charmerende og velholdte Stellina Village Resort består af tre områder med hver sit poolområde, der er bygget i 1990, 2001 og 2007. To af områderne er renoveret i 2017. I alt har området 12 bygninger, hvilket giver en følelse af at være i en lille by.

Flere poolområder
Her kan du nyde feriedagene ved et af de tre poolområder, og for de små findes der også to separate børnepools. Solstole og parasoller. Gåafstand til den lavvandede strand Chryssi Akti, hvor der findes solstole og parasoller mod betaling.

Et stort restaurantudvalg
Hvis du bliver sulten ved poolen, findes der to poolbarer, hvoraf den ene indgår i All Inclusive-programmet. I hotellets smukke have vokser der citrustræer, krydderrier og andre smukke planter og blomster. Har du tilkøbt måltider, serveres de (sammen med drikkevarer) i buffetrestauranten KIMA. Afhængig af hvor på området du bor, kan afstanden til restauranten være op til 165 meter. Det er muligt at bestille glutenfri måltider (skal bestilles ved booking af rejsen). Flere gange om ugen er der forskellige temaer i restauranten. I samme bygning som receptionen findes a la carte-restauranten Helios og den ene poolbar (disse indgår ikke i All Inclusive).

Træning og velvære
Gratis fitness-faciliteter (for gæster over 16 år, yngre gæster skal være i selskab med en voksen). I receptionen udleveres et kort, der giver adgang til fitnessrummet. Skønhedscenter, massage, frisør og sauna mod betaling.

Øvrigt om hotellet
Legerum og enkel legeplads for de mindste. Vaskeservice mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Billard mod betaling. Gratis madlavningskursus én gang om ugen, book på forhånd i receptionen. Minimarked. Tremmeseng og klapvogn findes på hotellet. Du tilvælger det, når du booker din rejse eller efterfølgende på "Din rejse" for at være garanteret en tremmeseng/klapvogn. Konferencerum med plads til op til 150 personer. Lokaltrafik samt lyd fra spillemaskiner kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Oplev omgivelserne
Fra Stellina Village Resort har du gode busforbindelser til Chania by, ca. 4 km. Ca. 150 m til busstoppested fra hotellet. 

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

I visse lejligheder indgår All Inclusive. Morgenmad eller All Inclusive mod tillæg. Når voksne tilkøber All Inclusive, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
 • Snacks, kl. 11.00-12.30
 • Eftermiddagssnacks, kl. 16.30-18.00 og 19.00-21.00
 • Is til børnene, kl. 13.00-15.00, 16.30-18.00 og 19.00-21.30
 • Kaffe, kl. 11.00-22.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-22.30
 • Drikkevareautomat findes ved et af poolområderne

Ændringer kan forekomme. All Inclusive-programmet (måltider og drikkevarer) gælder kun i restauranten på det tidligere Stellina Royal. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

To områder har officiel klassificering 4, og et har officiel klassificering 5.

Stellina Village Resort består af flere forskellige bygninger spredt ud på tre forskellige poolområder. Der er ingen garanti for, at samme booking på mere end et værelse bor i samme bygning.

Bemærk at elevatoren kun findes i en bygning, hvor få værelser er placeret. 

Apollo Mondo Local
 • Høj kundetilfredshed
 • Hyggelig beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Gratis wifi