Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Stilfuldt indrettede 1-værelses lejligheder i varierende størrelse og planløsning. Kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. I nogle lejligheder er mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan af varierende udseende og størrelse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Stilfuldt indrettede 2-værelses lejligheder i varierende størrelse og planløsning. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Barneseng kan lejes. I lejlighederne op til 5 personer er en af ekstrasengene i soveværelset. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan af varierende udseende og størrelse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-5 personer.

2-værelses lejligheder med privat pool

Stilfuldt indrettede 2-værelses lejligheder i varierende størrelse og planløsning beliggende på 3. etage. Privat pool. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Telefon og tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon af varierende udseende og størrelse med pooludsigt. Man kommer til den private pool via en trappe fra balkonen.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder i etage

Stilfuldt indrettede 3-værelses lejligheder i etage med soveværelse og badeværelse på øverste etage. På nederste etage er der et soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Telefon og tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon af varierende udseende og størrelse med pooludsigt.

Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses lejligheder i etage med privat pool

Smagfuldt indrettede 3-værelses lejligheder i etage på 2. og 3. etage, bestående af et soveværelse og badeværelse på øverste etage. På nederste etage er der et soveværelse og et badeværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Telefon og tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon af varierende udseende og størrelse. Man kommer til den private pool via en trappe fra balkonen.

Antal personer: 2-6 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelserne er beliggende i hoteldelen, der er for gæster over 12 år og er placeret på den anden side af gaden. En dobbeltseng eller to separate senge, der står ved siden af hinanden. Tv med satellitkanaler. Køleskab og el-kedel. Klinkegulv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller delt udeplads. Visse balkoner har udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-2 personer.

Mindre 2-værelses lejligheder

Pænt indrettede mindre 2-værelses lejligheder. Separat soveværelse samt minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Barneseng kan lejes. Kaffemaskine eller el-kedel. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon i stueplan af varierende udseende og størrelse med pooludsigt.

Antal personer: 1-2 personer.