Okeanis Golden Resort - Sommer 2022

  • • Frodig have
  • • Dejligt poolområde
  • • Rummelige lejligheder
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Populært hotel beliggende i centrum af Agii Apostolis med et dejligt poolområde og gåafstand til den fine sandstrand. Her bor du i lyse lejligheder, eller dobbeltværelser for personer over 12 år i hotellets del. Skal der ske lidt mere, kan du tage lokalbussen eller lejebilen til Chania by, der ligger 4,5 km fra hotellet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-5 personer. Mindre 2-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder med privat pool for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder i etage for 2-6 personer. 3-værelses lejligheder i etage med privat pool 2-6 personer. Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fine lejligheder
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det populære Okeanis Golden Resort er et familiedrevet kompleks bestående af en lejlighedssektion bygget i 2009 og en hotelafdeling bygget i 1996 og renoveret i 2020. Hoteldelen henvender sig til gæster over 12 år og ligger på den anden side af gaden.

Midt i den smukke have er der et behagelige poolområde med en stor pool og separat børnepool samt gratis liggestole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Snackbaren ved poolen serverer enkle retter og både varme og kolde drikke hele dagen. I hoteldelen er det lidt mere støjsvagt, og der er også et mindre, dejligt poolområde med liggestole, parasoller og en poolbar, hvor du kan købe noget forfriskende at drikke og en à la carte-restaurant.

Stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet. Gratis wifi på fællesområder. Receptionen har åbent fra tidlig morgen til sen aften. Barneseng kan lejes via receptionen. Hvis du har brug for at handle, er det nærmeste supermarked ca. 200 meter væk.

Gå ikke glip af at besøge den charmerende by Chania, som kun ligger et kvarter væk med lokalbus. Til centrum af Agia Apostoli er det cirka 500 meter og til byen Chania er det cirka 4,5 kilometer.

Måltider

Lejligheder: Ingen måltider indgår. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.
Dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet indgår.