Okeanis Golden Resort - Sommer 2021

  • • Frodig have
  • • Dejligt poolområde
  • • Rummelige lejligheder
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Lejlighedshotel Okeanis Golden Resort ligger midt i Agii Apostolis og har blot 300 m til sandstranden. Her bor du i lyse og dejlige lejligheder, hvor der er plads til 6 personer. Her er også et skønt, stort poolområde, som du kan koble helt af ved. Du kan også få enkle retter ved snackbaren. Skal der ske lidt mere, kan du tage lokalbussen eller lejebilen til Chania by, der ligger 4,5 km fra hotellet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer eller 1-5 personer. Mindre 2-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder med privat pool for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder i etage for 2-6 personer. 3-værelses lejligheder i etage med privat pool 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Sengene
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Okeanis Golden Resort er et familieejet lejlighedshotel, der ligger i frodige omgivelser og er fuld af blomster, træer og palmer. I midten er det hyggelige poolområde med en stor pool, separat børnepool samt solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Snackbar ved poolen som serverer varme og kolde drikkevarer hele dagen samt lettere måltider. Stranden ligger en kort gåtur fra hotellet.

Gratis wifi på fællesområder. Reception med begrænset åbningstid. Mulighed for leje af babyseng. Nærmeste supermarked findes ca. 200 m fra hotellet. Til centrum af Agia Apostoli er der ca. 500 meter og til Chania by er der ca. 4,5 km.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet mod tillæg.