Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 35 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-04


5 ud af 10

+
-
Wc bad belysning OG lugten af kloak

Bekræftet køb : 2021-10-16


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-16


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-15


9 ud af 10

+
I må ændre så det ikke er et krav svare på alle spørgsmål. Jeg har ingen mulighed for, at svare på nr. 6 da jeg ikke på noget tidspunkt købte mad og drikke på hotellet.
-
Ikke forbedres på hotellet, men ændres i jeres katalog, hvor i skriver at der er internet på værelset. Det var der også til dels, fordi jeg havde det værelse jeg havde. Men personalet fortalte, at der kunne være lidt udfordringer inde på værelset, men ikke på altanen. Jeg var heldig, at der det meste af tiden var internet adgang, med kun få udfald.

Bekræftet køb : 2021-10-09


7 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Der var gæster som røg på begge sider af min terrasse og ovenpå og ved pool. Det var meget generende, så jeg ikke rigtig kunne bruge min terrasse. Måske kan man lave en ikke ryger fløj?

Bekræftet køb : 2021-10-02


9 ud af 10

+
Beliggenheden og størrelsen , dejligt lille hotel , hvor det var nemt og komme i kontakt med de andre
-

Bekræftet køb : 2021-10-02


9 ud af 10

+
Lokation og service! :-)
-
Bedre køkkenfaciliteter

Bekræftet køb : 2021-09-26


10 ud af 10

+
Fantastisk smilende og hjælpsomt personale.
-
Intet at forbedre

Bekræftet køb : 2021-09-25


8 ud af 10

+
Dejligt personale, god rengøring, perfekt placering,
-
Mere privat på terrassen, når man bor i stueplan - både til siderne og foran. Man kan kigge direkte til naboer. Der burde være højere afskærmning. Bedre udvalg af køkkenudstyr.

Bekræftet køb : 2021-09-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

30 bedømmelser
Meget godt
 
9
Godt
 
14
Middel
 
3
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

08-08-2018

af Ingelise20 Aabenraa, Danmark

Ferie

Hyggeligt, rent og nyrenoveret lejlighedshotel. God beliggenhed. Lille poolområde. Sødt personale. Tæt på strand og indkøbsmuligheder. Lidt meget skygge ved poolen. Sparsomt køkkenudstyr. God restauranter lige i nærheden. Talos er et besøg værd.

 
08-06-2018

af connyrosa Aalborg, Danmark

velholdt og rent

fint lille lejlighedshotel, gratis aircondition og WiFi, sparsomt med køkkengrej men vi havde ikke planlagt at lave mad der, så vi manglede ikke noget og det bedste var at køleskabet og fryseren deri virkede som det skulle :-) Badeværelset kunne dog godt have været noget større, det var næsten umuligt at bevæge sig der, selv døren var to delt for at kunne åbne ind i badeværelset

 
14-08-2017

af eb4300 Holbæk, Danmark

Fin beliggenhed i rolige og skønne omgivelser

fornuftig 2-værl lejlighed - dog begrænset køkkenudstyr - og kun 2 kogeplader, hvoraf den ene er meget lille. Tæt på flere dejlige sandstrande med roligt vand. Fin park lige uden for hotellet - med anlagt løbesti - og udendørs simple træningsmaskiner. Bus til Chania holder lige uden for døren, og kører til byen på under 15 minutter. Billetter kan købes i receptionen (halv pris ift. at købe i bussen) Der kan også let fanges en bus til Platanias på parallel hovedvej 5-600 meter fra hotellet. Det tager omkring 20 minutter at komme dertil. Stor turistby med mange butikker, rest. og aktiviteter. Det er meget anderledes at bade ved strandene der - store bølger. Meget venligt og serviceminded personale. Pool er ikke så stor.Rest. Andreas på hjørnet laver en fin Souvlaki til billige penge - og lidt længere oppe af vejen rundt om hjørnet ligger en stor Aldi. Vi rejste med Bravo og bestilte startpakke til værelset (vi var 2 personer, men bestilte kun 1 pakke). Det var alle pengene værd! Fine badefaciliteter i kælderen med håndklæder m.m., som kan benyttes efter check ud på sidste dag.Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
03-08-2016

af Dortev30

God beliggenhed

God beliggenhed, dejlig nemt til strand og bus til byen. Lejlighederne har skidt i alle kroge. Køkkenudstyr under al kritik. Man kan koge vand til kaffe i en lille kande (2,5 dl.) eller i en 5 l gryde, men så er der ikke noget at lave kaffen i. Det er ærgerligt med disse mangler, for det kunne være et rigtig dejligt sted. Vi havde en dejlig fredelig terrasse i lejlighed nr. 7. Vi havde et af de dårlige køkkener, hvor man ikke kan stå foran vasken men skal stå skråt, som en tidligere har skrevet, men jeg synes det kunne lade sig gøre, men ikke optimalt. Jeg vil dog sig, at jeg godt kunne finde på at bo der igen. Vil opfordre hotellet til at købe noget udstyr til køkkenet og få gjort ordentligt rent, så vil det blive super og der vil ikke være sure anmeldelser :-)

 
13-07-2016

af Anders K Ystad, Sverige

Udemærket lejlighed tæt v flere udemærkede strande

Vi ankom om aftenen med Bravo tours og vi var sultne og trætte mig og mine 2 drenge på 7 og 12. De var søde til at lave en toast til os som var det eneste de lige kunne trylle frem, men det var OK. Værelset vi fik var i hjørnet af bygningen med en meget lille afsats som skulle fungere som vores balkon ud mod bagsiden af huset... nok ikke det bedste men vi havde købt en billig afbudsrejse og var ud fra denne betragtning fint tilfredse. Værelserne var synligt nyrenoverede med meget gode senge, tak for det :-) vi kunne alle tre ligge i den 180 cm. brede seng.... skønt at farman slap for at sove på sofaen. Køkkenet i den lille lejlighed var ualmindeligt mangelfuldt med hensyn til service og grej til madlavning... opvask.... kaffe og the brygning mv. Poolen var ikke stor men til gengæld ren og fin.... søde kvindelige receptionister / bartendere / tjenere.... Manden v skranken var sikkert også god nok men han kunne ikke meget engelsk.... Liiiiidt træls at vi ikke havde fået at vide at de ikke tog kreditkort da vi skulle tjekke ud.... særligt fordi vi ikke havde nok kontanter tilbage.... tak til det danske par som var så søde at låne os nogle euro som vi kunne mobile pay tilbage i DK. Stranden var tæt på og der var gåafstand til Lidl butikken som havde dejlig friskbagt morgenmad.