Værelsestyper

1-værelses lejligheder i den nye del

Pæne 1-værelses lejligheder af varierende størrelse i den nye del af hotellet. To senge og ekstraopredning i form af sovesofa eller fold-ud seng. Minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. El-kedel mod forespørgsel i receptionen, Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv. Hårtørrer. Mulighed for at låne strygejern. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i den ældre del

Pæne 1-værelses lejligheder af varierende størrelse i den ældre del af hotellet. To senge, og i nogle lejligheder for tre personer findes der ekstraopredning i form af sovesofa. Minikøkken med kaffemaskine, kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. El-kedel mod forespørgsel i receptionen. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Mulighed for at låne strygejern. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller delt udeplads.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejligheder i den ældre del

Hyggelige, noget slidte 2-værelses lejligheder beliggende i den ældre del af hotellet. Separat soveværelse med to senge samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kaffemaskine, kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. El-kedel mod forespørgsel i receptionen. 3. og 4. person sover i sovesofa. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygejern kan lånes. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har delt udeplads.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

Renoverede 1-værelses lejligheder

Renoverede 1-værelses lejligheder af varierende størrelse med to senge. Minikøkken med kaffemaskine, kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. El-kedel mod forespørgsel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv. Hårtørrer. Mulighed for at låne strygejern. Bad/brus og toilet. balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.