1-værelses lejligheder

Moderne og personlige 1-værelses lejligheder af varierende størrelse med et kombineret soveværelse og opholdsrum med minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, mikroovn og køkkenudstyr. Kaffemaskine, brødrister og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Visse lejligheder beliggende på de øverste etager har terrasse/balkon, der deles med andre lejligheder.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Moderne og personlige 2-værelses lejligheder med et separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, mikroovn og køkkenudstyr. Kaffemaskine, brødrister og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition i opholdsrummet og deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Visse lejligheder beliggende på de øverste etager har terrasse/balkon, der deles med andre lejligheder.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Moderne og personlige 2-værelses lejligheder i etage i varierende størrelse. Et soveværelse på øverste etage og et kombineret opholdsrum med minikøkken på nederste etage. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, mikroovn og køkkenudstyr. Kaffemaskine, brødrister og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition (en på hver etage) og deponering. Bad/brus og toilet (et badeværelse på hver etage). Balkon.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.