Anais Holiday

apollo mondo local

  • • Apollo Mondo Local-hotel
  • • Skønne lejligheder
  • • Tæt på den fine sandstrand

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På lejlighedshotellet Anais Holiday i Agii Apostoli venter personlig service og en skøn strandbeliggenhed. Til hotellet hører en populær snackbar, hvor hotellets gæster gerne mødes til et glas vin eller noget dejlig mad. Høj kundetilfredshed, komfort og det lokale touch gør, at dette hotel hører med i vores Apollo Mondo Local-familie.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer eller 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der var rent alle vegne, hele tiden. Personalet var flinke og hjælpsomme og i god kommunikation.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 98 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Anais Holiday har et dejligt poolområde, hvor poolen har børnesektion (75 cm dyb). Her tilbydes solstole og parasoller og gratis håndklædeservice.

Mad og drikke
På hotellet findes en snackbar, der serverer enkle måltider samt en dejlig bar, som er et populært mødested om aftenen.

Træning og velvære
Gratis lille fitnessrum for gæster over 16 år.

Øvrigt på hotellet
Gratis wifi på hele hotelområdet. Vaskeservice mod betaling. Niveauforskelle på hotellet. Lokaltrafik, der kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Oplev omgivelserne
Gode busforbindelser til Chania, 3,5 km, hvor I kan tage ind og gå en tur langs den hyggelige havnepromenade.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Hotel Triton i Agii Apostoli på Kreta er skønt beliggende ved den populære Golden Beach. Stranden er børnevenlig, og hotellets poolområde er stort og indbydende. Tritons lejligheder er bekvemmelige og rummelige - i hotellets 3-værelses lejligheder er der plads til op til seks personer. Mange tilfredse gæster, høj komfort og lokalt touch gør Triton til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Nontas

Nontas er et moderne lejlighedshotel i det centrale Agii Apostoli. Herfra kan du vælge at gå til fire forskellige strande - Agii Apostolistranden, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Hvis du bare vil slappe af på hotellet, er her en skøn pool samt poolbar.

Stellina Village Resort

Velkommen til det populære Stellina Village Resort og Apollo Mondo Local-hoteller med et lokalt touch og en høj tilfredshed blandt vores mange gæster. Resortet består af 3 områder, og du kan frit benytte alle pools og samtlige faciliteter. Beliggenheden er perfekt blot et par minutter fra den gode sandstrand Chryssi Akti og en kort bustur til Chania by.

Kiwi

Blandt de frodige pinjetræer, nær Agii Apostolis bedste badebugter, ligger lejlighedshotellet Kiwi på Kreta. Her er et dejligt poolområde, nærhed til stranden og flere restauranter inden for gåafstand. I de dejlige lejligheder er der alt, hvad du har brug for, hvis du vil lave mad til ferien, og i bageriet i byen kan du købe brød til morgenmad om morgenen.

Okeanis Golden Resort

Populært hotel beliggende i centrum af Agii Apostoli med et dejligt poolområde og gåafstand til den fine sandstrand. Her bor du i lyse lejligheder, nogle med privat pool. Chania by ligger kun ca. 15 minutter væk med lokalbussen.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet af Agii Apostoli finder du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretensiske gæstfrihed skinner igennem her, og sammen med de moderne faciliteter, der tilbydes, er der garanti for en dejlig ferie.

Okeanis II

Okeanis II er et dejligt hotel i centrum af Agii Apostoli på Kreta og byder kun gæster over 12 år velkommen. Her bor du i gåafstand fra sandstranden, og der er også et hyggeligt poolområde for dem, der foretrækker at blive på hotellet.