Bedømmelse af Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 459 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Maden - service - beliggenhed - prisen
-
Internet (trådløs 1-2Mbps down-upload kan ik bruges til noget)...så skriv hellere “begrænset wifi” i apollo annoncen.. Kaffen til morgenmaden all-incl... Når man er kaffe elsker, er kaffen her for ringe;) Senere/kl 10 kan man få dg. Espresso med kold mælk inkl i All incl, hvilket klare ærterne;)) Ellers er alt et fund til prisen 13580kr for to voksne/to små børn i uge 41, All incl. Perfekt. (Inkl mad på SAS tur/retur og 2x20kg voksen kufferter;)

Bekræftet køb : 2021-10-17


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-17


8 ud af 10

+
Størstedelen af personalet var servicemindede
-
En bedre og større legeplads, et rum hvor bagage kan opbevares, flere arrangementer.

Bekræftet køb : 2021-10-10


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-10


7 ud af 10

+
Beliggenheden på stranden.
-
Alt for kold pool, der ikke kunne benyttes. Evt. må man opvarme børnepoolen, så børnene kan bade uden at blive syge. Stranden var lukket tre dage grundet blæst og folk flyttede til poolområdet, men det var nærmest umuligt også for de voksne at bade og helt umuligt for børn, da vandet simpelthen var for koldt.

Bekræftet køb : 2021-10-03


8 ud af 10

+
Pænt område og store pools. Området ned til stranden, var rigtig lækkert.
-
Jeg mangler et hotel kort. Hvor kan man spise og hvor er der en bar. Vi gik en runde om hotellet og fandt tilfældigt den anden pool og efter et par dage, fandt vi ud af at man også kunne spise morgenmad deroppe. Eller evt. en seddel med restauranter/åbningstider mv. Man kan ikke betale med dankort på baren og da vi var tjekket ud, var det et problem. Der var arrangementer på hotellet, men det vidste vi ikke. Vi havde ikke all inkl., og ved ikke hvor det var slået op henne.

Bekræftet køb : 2021-10-03


8 ud af 10

+
Stranden
-
Fitnessrum dårlig stand

Bekræftet køb : 2021-10-03


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-01


10 ud af 10

+
Personalets udstrakte service niveau
-
måske mere miljøtænkning i forhold til ressourceforbruget af plastic (handsker, kopper til pool/strand) mv.

Bekræftet køb : 2021-09-26


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

792 bedømmelser
Meget godt
 
334
Godt
 
276
Middel
 
125
Mindre godt
 
34
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

02-09-2021

af diana_329 Nørre Alslev

Dejligt personale/hotel - men ikke lydtætte værelser for støj

Vi var en uge dernede i august og valgte all inkl. Vi fik et fint værelse med pool udsigt. Maden var god på hotellet og spændende nye retter og lægger stenbagt pizza og gode ting. Men alt kan høres på værelserne og støj fra pool og vejen og hver morgen og aften smækkede folk med dørene - der manglede tydeligvis dørpumpe. Dette gjorde du aldrig kunne få fred til søvn når du havde lyst. Det gør vi ikke har lyst at komme igen - man har brug for sin søvn.

 
06-08-2020

af JesperNega

Charterferie på den dårlige måde

Der er ingen tvivl om at personalet på Santa Marina Beach vil dig det absolut bedste, men selve oplevelsen er næsten så charter som det overhovedet findes, med alt fra alt for få solsenge der er reserveret kl 6.30 om morgenen (uden hotellet gør noget), middelmådig mad uden variation og et værelse hvor billederne hos rejseudbyderen lige har et par år eller fem på bagen. Tilføj så godt med larm fra døre der smækker og gæster der kommer sent (og fulde) hjem om natten, og du har opskriften på en rejse jeg ikke ville vælge igen en anden gang. Der er gjort masser ud af forholdene, ingen tvivl om det, og stedet i sig selv er rigtig fint. Men måden at sikre den bedst mulige oplevelse for gæsterne er simpelthen under niveau, selv i en periode hvor belægningen måske er 20-25%. Jeg tør slet ikke forestille mig hvordan turen havde været hvis der havde været fuld fart på i højsæsonen. Skulle du vælge at tage til Santa Marina Beach alligevel så forbered dig på: - Ikke at ligge ved hotellets strand, sengene er taget i løbet af natten, og der er alt alt alt for få - At skulle ligge på græsset ved poolen, fordi dårligt opdragende gæster har reserveret solsenge eller taget dem ind på deres terrasser - At skulle sove med ørepropper og sovemaske fordi der er super lydt og dårlig afskærmning - At maden er middelmådig (at best) og du kan få det samme hver dag - At billederne du har set nok skulle opdateres - At personalet vil dig det bedste og er rigtig flinke, også selvom de til tider virker lidt forvirrede og klodsede Vi kommer ikke igen.

 
26-09-2019

af Idaschoene Sønder Stenderup, Danmark

Et hotel med service i top!

Vi bor pt på dette skønne hotel! Og må sige med alle de all inclusive hoteller vi har prøvet, er dette 110% det bedste! Maden er top klasse hver eneste dag, og med valgmuligheder mellem to steder til alle måltider, er der altid noget for ens smag. Den lille restaurant på den anden side af vejen, har det hyggeligste miljø og det skønneste og mest service minded personale! Pool og strand området er i top! Og det der er fantastisk service all the Way around på hotellet Uden tvivl et sted vi vender retur til!

 
08-09-2019

af pbn2015 Hjørring, Danmark

Fantastisk ferieoplevelser

Et hotel med en fantastisk beliggenhed, der er en super dejlig strand og hvis man bor i bygningen ved stranden er der nogle dejlige værelser med havudsigt. Man kan høre vandets brusen. Der er gratis liggestole på stranden. Der er al inklusive med en god variation, samt et fantastisk personale.

 
21-07-2019

af Turbothomsen Odense, Danmark

Fremragende Betjening

Jeg må sige efter 30 gange på diverse øer i Grækenland - har vi fundet et hotel med helt fantastisk service og betjening - dejligt voksen hotel med en skøn pool - egen strand og et personale der bare kan smile og hjælpe når man har ønsker - må lige nævne Nicki og Dolores i baren - glæd jer til at møde dem og nogen super receptionister som tager alle spørgsmål til sig med det samme.