Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 754 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Poolen
-
Beskrivelsen, vi havde booket en treværelses men fik en toværelses med opredning i køkkenet.

Bekræftet køb : 2021-09-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-19


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Få fældet nogle af de store buske, så der kommer lys til de lejligheder der ligger gemt ind bag

Bekræftet køb : 2021-09-19


9 ud af 10

+
Lejligheden
-

Bekræftet køb : 2021-09-18


8 ud af 10

+
God beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2021-09-18


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-18


8 ud af 10

+
-
restauranten håndhæver ikke handsker og mundbind. Jeg ser, at folk tager på et brød, som så ikke er ok, tager så eet andet - uden handsker.

Bekræftet køb : 2021-09-18


10 ud af 10

+
Det hele
-

Bekræftet køb : 2021-09-17


9 ud af 10

+
Poolen og pladsen omkring den.
-
området omkring parkerings pladsen så den bliver lettere fremkommelig. Det mindede om en grusgrav med store sten og murbrokker. Flere eller større borde på balkonen med plads til de 5 stole der var

Bekræftet køb : 2021-09-17


10 ud af 10

+
God service
-
Nyt køkken

Bekræftet køb : 2021-09-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

71% af gæsterne anbefaler

618 bedømmelser
Meget godt
 
273
Godt
 
225
Middel
 
88
Mindre godt
 
21
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

18-07-2021

af tordenfod Berlin, Tyskland

Beliggenhed perfekt

Fremragende beliggenhed, tilpas tilbagetrukket fra hovedgaden uden at man føler der er langt til stranden. Pæn og ren pool, der er klor i, men ikke mere end godt er. Fantastisk service v poolbaren og deres 608 Gin Hass er godt skruet sammen .. Værelser pæne og rene uden at være prangende, men man skal jo heller ikke være på værelset i sin ferie .

 
14-07-2021

af theab668

Good family hotel

Det er et fantastik hotel, med masser af muligheder lige ude foran. Det ligger godt placeret, mellem bare, restauranter og tæt på stranden. Der er plads til unge, som gamle, par med børn og uden! Der er en fantastisk pool og pool bar, med det skønneste personale! Elena gjorde specielt vores ferie bedre! Bringer et smil frem hos alle! Atrion er bestemt værd at besøge!

 
13-04-2020

af BenteP13 Brande, Danmark

Savner hotellet pga Coronakrisen

På grund af Coronakrisen kommer vi desværre ikke til atRion som planlagt i maj 2020. Vi vil savne dette fantastiske hotel og dets fantastiske personale rigtig meget, men vil selvfølgelig komme tilbage, når det bliver muligt at rejse sikkert igen. Vores bedste ønsker til direktør og personale. Vi ses!!

 
29-09-2019

af kurt j Fredensborg, Danmark

Skøn uge på Atrion Resort Hotel

Man føler sig altid godt behandlet af Personalet på dette Hotel.Reseptionen er altid pårat til at hjælpe hvis man har brug for det. Altid dejligt smilende,det var 5 gang jeg var der. Dejlig 1 værelses lejlighed med fin rengøring.

 
24-08-2019

af Mette A

Meget nydeligt hotel

Netop hjemvendt fra en uge i Agia Marina. Vi havde en renoveret 1 værelses lejlighed og morgenmad. Lejlighed fin størrelse - også toilettet. Aircondition er en spøjs størrelse. De første par dage kunne vi kun få den til at stå på 27 grader, og den blæste løs. Selve aircondition sad og blæste direkte ned på sengen, så vi lå i træk den ene nat, hvor vi havde den tændt. Sengen bestod af 2 x 90 cm. Både madras og pude behagelige. Upåklagelig rengøring. Pænt poolområde, hvor man dog ligger meget tæt. Det ser meget større ud på billeder. Poolen er 150 cm i den lave ende og bliver hurtigt meget dyb. Lille børnepool. Ok udvalg af mad og drikke i poolbaren. Morgenbuffeten var glimrende med et stort udvalg, som løbende blev fyldt op. Vi savnede dog ganske almindelig koldt vand og et lidt større udvalg af te (earl grey, green tea og peach tea), men det var absolut også det eneste. Generelt et høfligt og imødekommende personale. Ved check-in oplevede vi dog, at receptionisterne besvarede telefonopkald og satte vores check-in "på hold" samt blandede sig i kollegaernes samtaler med øvrige gæster. Ikke så professionelt. Men alt i alt god beliggenhed ift strand (anbefaler Nireas Beach) og et fint sted at tilbringe sin ferie.