Bedømmelse af Akoition

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,9 ud af 10 baseret på 16 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,9 / 10
Rengøring
 
6,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,3 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mad og drikke
 
5,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Service
 
5,6 / 10

Seneste anmeldelse


3 ud af 10

+
At det lå tæt på stranden
-
Personalet skulle have et kursus i at servicer kunderne

Bekræftet køb : 2021-07-31


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Poolen var meget varm og lugtede ikke altid lige godt - samt have af og til en "hinde" på overfladen...

Bekræftet køb : 2021-07-24


9 ud af 10

+
Størrelsen, vi ønskede et lille hotel med forholdsvis få gæster Beliggenheden lige ved siden af vandet Dejligt at vi kunne bruge de gratis liggestole og parasoller ved poolen også, når vi badede i havet Sødt og hjælpsom personale i receptionen på hotel Turqouise Dejlig størrelse på 2 værelses lejlighed og på balkonen.
-
Hoveddøren til lejligheden kunne isoleres bedre. Nøgle i badeværelsesdøren ville være rart, det samme med gulvskraber til vand på badeværelset Musik i poolbaren, der bedre passer til gæsterne på hotellet, diskotekmusik passer ikke til familier med store og små børn og kærestepar på ferie

Bekræftet køb : 2021-07-24


8 ud af 10

+
Beliggenhed og nyrenoverede værelser
-
Renovere de sidste værelser. Bedre udbud af mad og drikke i poolbar.

Bekræftet køb : 2021-07-24


5 ud af 10

+
Altanen
-
At der var reception på hotellet. Og i mødekommenhed fra den reception, der var på det andet hotel. Og vi har ikke fået mad og drikke, derfor 1 i den besvarelse. Vi fik værelset 1 1/2 timer efter det der stod kl. 15. Og vi ankom kl. 13.

Bekræftet køb : 2021-07-18


10 ud af 10

+
Helt klart beliggenheden
-
Receptionspersonale - vi blev mødet af en højt talende dame, som i første omgang ikke ville give mig et værelse øverst oppe med havudsigt selvom jeg havde betalt for det. Hotellet var under renovering hvilket gjorde st vi havde håndværker på hotellet og på værelset. Det virkede som om de ikke var klar til at have gæster

Bekræftet køb : 2021-07-18


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2021-07-17


8 ud af 10

+
Poolområdet og liggestole lige ud til stranden
-
Sengene! De var virkelige ikke gode

Bekræftet køb : 2021-07-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

76 bedømmelser
Meget godt
 
35
Godt
 
27
Middel
 
13
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

28-07-2021

Indlæg af 265bettinat

En skygge af sig selv - at udradere et lille hotel og omdanne det til en forstørret poolbar.

Vi er kommet på Akoition igennem mange år. Sidst var i efteråret 2019. Vi havde virkelig glædet os til at komme tilbage i denne sommer…. Forud for vores ankomst fik vi en mail fra Apollo om, at når vi kom, skulle vi tjekke ind på Solimar Turquoise. Vi tænkte, at det måske kunne være grundet Covid-19. Vi måtte desværre konstatere, at Akoition er blevet lejet ud til Solimar Turquoise og vores lille græske perle nu er blevet et helvede af All-inklusive gæster, der henter drinks i baren til høj techno musik iført blå armbånd. De er over alt - i solstole og i baren hele tiden. Vi andre må ikke benytte deres faciliteter (ikke at vi har lyst til det og har desuden også børn med!) Den hyggelige og nærværende stemning, der netop plejer at kendetegne dette hotel er fuldstændig væk - tilbage står dette lille dejlige hotel som en skygge af sig selv! Vi kan kun glæde os over de dejlige ferier, vi har haft, og så må vi finde er nyt lille hotel som erstatning. Vi håber, de ikke får ødelagt dette sted fuldstændigt og sender de bedste tanker til familien, der i så mange år havde et fantastisk sted, de drev med stolthed og charme. Turquoise skal bestemt finde en balance i at tilgodese gæsterne på Akoition og ikke lade os stå tilbage som andenrangs på eget hotel. Det før så velplejede poolområde er fuldt belagt med solstole, borde og stole besat af folk fra den anden side af gaden. Blot fordi man ikke er til All- inklusive har man ikke valgt at bo i en udvidet poolbar. De før så lækre solsenge på stranden står med fugleklatter på - da vi kom lå der sågar to måger og sov behageligt!! Poolen lugter rædsomt - kapaciteten er slet ikke til SÅ mange mennesker. Rengøringen hamrer på døren kl. 9, og da vi sagde, at vi først var klar om en time, var kommentaren OMG - hvem siger sådan?? Vi skal lige handle og spise med vores børn! Vi kommer igen når Sofia og familien er tilbage om 10 år!

 
12-05-2019

Indlæg af SteenQvist København, Danmark

Skønt lejlighedshotel

Dejlig lejlighed med godt køkken,med elkedel, køleskab osv, havudsigt fra altan og 20 m til havet, parking til lejet bil, bustoppested lige uden for, centralt beliggende i Agias Marina, masser af shoppingmuligheder lige uden for døren

 
20-07-2018

Indlæg af 932christinas

Fantastisk beliggenhed

Skønt lille lejlighedshotel som ligger helt perfekt, hvis man vil bo “på” stranden. Der er en mindre pool og et lille græsareal og derefter ligger man i “vandkanten”. Værelserne er gode og store og der er en pæn balkon eller terrasse afhængig af hvilken lejlighed man får. Der er et lille tekøkken, som fungerer fint efter hensigten. Værelserne er ikke nye men bestemt fine og indrettet i græsk stil. Der er masser af restauranter i nærheden, så vi spiste morgenmad/frokost i lejligheden og aftensmad ude. Badeværelset er meget stort og lækket. Det virker meget nyt og er flot med lækker bruser, håndvask og god plads. Der bliver skiftet håndklæder Hv. 2 dag og der er en daglig rengøring, som er helt i top. Helt overordnet set er det meget pænt og rent og personalet er imødekommende og søde og hjælpsomme. Der forekommer lidt trafikstøj fra Hovedgaden som ørepropper afhjælper men ellers et stille og roligt kvarter uden fest og natteroderi. Vi vil bestemt komme her igen.

 
14-09-2017

Indlæg af 291janp Herlev, Danmark

Famtastisk beliggenhed

Vi fandt hotellet ud fra at det skulle ligge i nærheden af et område i Agia Marina - kvaliteten var mindre vigtig. Vi var meget sent ude og fandt en plads på dette hotel. Beliggenheden er fremragende i form af at det ligger meget tæt ved havet og med et fornuftigt stykke strand til en strand med lidt sten. Hotellet består af ret få værelser(lejligheder) hvor halvdelen er mod vandet (nord) og resten mod vejen (nogen støj). Området fra bygningen ned til stranden indeholder pool og bar med spisemulighed. Herfra kan man overskue vand, strand mm - fantastisk udsigt. Beliggenheden er tæt på masser af butikker, supermarkeder, barer og spisesteder. Her går busser og taxaer så man hurtigt kan komme til andre steder. Byen er fin og holdes godt ligesom hotellet. Værelset er med 2 værelser og balkon og stort bad og et tekøkken med alt hvad der hører til. Vi fik desværre ikke værelse til vandet - men kunne leve med støjen da det kun var en uge. Skal vi hertil en anden gang vil vi prøve værelse mod havet. Sødt og venligt personale - det fungerer bare. Kan anbefales

 
16-07-2017

Indlæg af hhjoergensen

Perfekt beliggenhed og gode faciliteter.

Beliggende direkte til stranden, og med god mulighed for at sidde i skygge under palmer og parasoller med udsigt over vandet. Altid glad og smilende betjening - og de kunne sagtens huske vores favoritter. - det var heller ikke noget problem at opholde sig i området uden at købe noget. Vi havde et værelse i stueplan mod gaden, men der var skærmet lidt af med fin beplantning. Gadelarm oplevede vi ikke som problematisk.