Akoition

apollo mondo local

  • • Apollo Mondo Local-hotel
  • • Nær stranden
  • • Meget populært hotel
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Akoition er et hyggeligt, lille lejlighedshotel beliggende direkte på stranden i det centrale Agia Marina. Fra hotellet er der kun nogle minutters gåtur til butikker, restauranter og bagerier. Hvis du vil til Platanias, så er der et busstoppested ved hotellet. Det lokale touch i kombination med en drømme-beliggenhed ved stranden gør hotellet til et helt naturligt medlem i vores familie af Apollo Mondo Local-hoteller.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God lejlighed med skøn havudsigt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 78 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Akoition er et charmerende og populært lejlighedshotel direkte ved stranden i det centrale Agia Marina. Book en lejlighed med havudsigt for at nyde skøn havudsigt fra balkonen. Fra hotellet har du kun en kort gåtur til Agia Marinas restauranter, taverner og butikker.

Slap af ved pool eller strand
Hotellet har et lille, men fint poolområde med en græsplæne og udsigt over havet. Få solstole og parasoller ved poolen og mod betaling på stranden. Strand-/poolhåndklæder mod betaling.

Mad og drikke
Pool-/snackbar der serverer enkle retter og drikkevarer. Hotellet har også en á la carte-restaurant serverer morgenmad, frokost og snacks.

Øvrigt om hotellet
Lille legeplads for de små. Gratis wifi på fællesområder. Døgnåbent reception på søsterhotellet Solimar Turquoise, hvor indcheckning også foregår. Gennemkørselstrafik som kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Oplev omgivelserne
Lige udenfor hotellet findes et busstoppested med busser til både Chania by, Platanias og Kolymbari. Hvis du hellere vil gå, er der kun ca. 1 km til Platanias centrum.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Hotellet ligger nær en vej. For at være garanteret en lejlighed, der ikke vender mod vejen, skal man booke havudsigt som tilkøb i bookingen.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi