Giakalis Aqua Park Resort

  • * Vandrutsjebaner for børnene
  • * All Inclusive indgår

På Giakalis Aqua Park Resort i Marmari på Kos, er der vandrutsjebaner til børn, så dette kan være den næste destination for alle vandglade familier. De rummelige dobbeltværelser kan rumme op til 3 personer og All Inclusive indgår i prisen. Og desuden kan du komme til sandstranden på få minutter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tennis -den eneste faceliget…
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Giakalis Aqua Park Resort lokker med et dejligt område med pool, separat børnepool og en pool med vandrutsjebaner til børn (100-140 cm høje). Der findes solstole og parasoller ved poolområdet, hvor der også er en bar. Hotellet er beliggende i rolige Marmari kun få minutters gang fra den fine sandstrand, hvor solstole og parasoller kan lejes.

På hotellet der er en buffetrestaurant, hvor de måltider, der indgår i All Inclusive, serveres.

Gratis wifi på fællesområder. Ca. 450 meter til stranden og ca. 1 kilometer til Marmaris lokale centrum. Ind til byen Kos, hvor der er meget liv og forlystelser, er der ca. 14 kilometer. Den lokale bus passerer ca. 400 meter fra hotellet.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Eftermiddagskaffe med diverse, kl. 17.00-18.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas mødes du af moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære der er blevet bevaret omhyggeligt af ejerfamilien. Hotellet har en perfekte beliggenhed i Tigaki på Kos.

Irina Beach

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotel med en rolig beliggenhed, perfekt til afslapning eller som din base for at udforske smukke Kos. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med All Inclusive inkluderet i prisen. Hotellet ligger mindre end en kilometer fra stranden, hvor du kan tage hotelbussen, der kører dertil flere gange om dagen.

Tigaki Beach

Hotel Tigaki Beach byder på smukke omgivelser, hvor poolområdet er omgivet af frodige grønne områder. All Inclusive indgår, og for dem, der vil være aktive, tilbydes både gratis adgang til fitnesscenter og tennis. Havet og centrum ligger kun et stenkast fra hotellet.