Skønne strande på Kos

For dig der kan lide sol og strand, har Kos meget at tilbyde. Besøg den uspolerede strand Mastichari, nyd solen på Marmari-stranden eller hæng ud på Apollo-stranden i Kos by, hvor der tilbydes gratis solstole til alle Apollos gæster! Her kan du læse om vores tips til den bedste strandtur.

Unik strandperle

Vest for Mastichari på Kos ligger en meget unik strand. Høje klippevægge omkring den lille strand, som kun er få meter bred. Her kan du være helt uforstyrret i de fantastiske omgivelser og bare nyde solen, havet og roen. For at komme hertil skal du køre mod Agios Ioannis fra Mastichari og dreje ned mod havet, når du ser det skilt med Black Pearl.

Marmari-stranden

En af vores egne yndlingsstrande på Kos! Marmari-standen har hvidt fint sand og er plaske-venlig lavvandet. Eftersom der er god vind her, bliver mange surfere draget hertil for at udøve deres sport. En perfekt strand at tilbringe en vidunderlig dag.

Smuk strand

På den sydlige spids af Kos finder du den smukke strand Agios Theologos. Her kan du uforstyrret nyde solen og havet, og når sulten melder sig, er der en lille taverne at nyde frokost på.

Apollo-stranden

Du får garanteret en sjov dag i solen, hvis du bruger den på Apollo-stranden i Kos by. Her fikser Thomas en god stemning og gratis solstole til alle Apollo-gæster. På stranden er der fuld fart, og det er nemt at møde andre ferieglade gæster. Du kan låne luftmadrasser, spille beachvolley eller drikke noget svalende i skyggen. Under vores hyggelige grillaftener forbereder Thomas grillet souvlaki og hans svenske kone Annelie serverer hjemmelavet kartoffelsalat.

Beach Cava Paradivo

Kos mest hemmelige strand er Beach Cava Paradivo. Den ligger i en af Kefalos bugter, og for at komme hertil kører du langs smalle bjergveje, men stranden er virkelig fin, og det er værd at tage turen hertil.

Tigaki-stranden

Stranden i Tigaki på Kos har vidunderligt fint sand, og her blæser altid en skøn brise. Dét at stranden er lavvandet, gør at de mindste vandelskere også stortrives her. For dig der vil være lidt aktiv, er der en masse vandsportsaktiviteter. En del af stranden er for naturister.