Værelsestyper

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser, nogle med væg til væg-tæppe. Værelserne har to separate senge eller dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition (i perioden 15/5-10/10) og deponering. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelser

Pæne enkeltværelser, nogle med væg til væg-tæppe. Tv med satellitkanaler. Køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition (i perioden 15/5-10/10) og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1 person.

Junior-suiter

Rummelige junior-suiter med åben planløsning og væg til væg-tæppe. Dobbeltseng, separat seng og en sovesofa. Alle junior-suiter er indrettet med bord og stole samt sovesofa med tilhørende sofabord. Tv med satellitkanaler. Køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition (i perioden 15/5-10/10) og deponering. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter superior

Rummelige junior-suiter superior med dobbeltseng, en separat seng samt sovesofa. Alle junior-suiter superior er indrettet med bord og stole samt tilhørende sofabord. Tv med satellitkanaler. Køleskab og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition (i perioden 15/5-10/10) og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Renoverede dobbeltværelser

Pæne, renoverede dobbeltværelser med to separate senge eller en dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition (i perioden 15/5-10/10) og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.