Kipriotis Maris Suites

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Ved siden af stranden i Psalidi på Kos ligger det dejlige hotel Kipriotis Maris Suites. Her venter alt for familien, mens atmosfæren er ægte og lille. Nyd pools, en restaurant, der serverer middelhavsretter og et veludstyret fitnesscenter.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden var som hovedregel velsmagende og afvekslende - bestemt i den bedre ende af det vi har prøvet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har både en større pool og en separat børnepool samt solstole og parasoller. Poolerne opvarmes i løbet af før- og efter-sæsonen afhængigt af vejret. På tværs af vejen er den behagelige sandstrand, hvor solstole, parasoller og solcreme er inkluderet for hotellets All Inclusive-gæster. Pool- og badehåndklæder kan lånes. Søsterhotellet Kipriotis Aqualand har også et vandland med ikke mindre end seks vandrutsjebaner, som hotellets gæster kan besøge mod betaling. En minibus kører gratis. For at anvende vandrutsjebanerne her skal børnene være over 120 cm.

Ambrosia buffetrestaurant serverer middelhavsretter, og under hotellets græske aften kan du prøve traditionelle retter. I Nectar-baren kan du bestille gode, frugtagtige drinks. Hotellet tilbyder også underholdning op til tre gange om ugen.

Hotellet har et veludstyret fitnesscenter og aktiviteter såsom tennis, bordtennis og beachvolley, hvilket er gratis. Billard og vandsport mod betaling. Hvis du vil slappe af, er der et holistisk spa-område (mod betaling) på søsterhotellet Kipriotis Panorama Hotel & Suites. Wifi tilbydes gratis. Hotellet ligger i nærheden af byen Kos med sine charmerende gader, lille markedshal og Johanniter-riddernes borg.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Tidlig kontinental morgenmad (mod reservation), kl. 06.30-70.30
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Sen kontinental morgenmad, kl. 10.30-11.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i poolbaren, kl. 11.00-12.30 og 14.30-15.30
 • Is i poolbaren, kl. 11.30-17.30
 • Kaffe, te og kage, kl. 16.30-18.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00. Gæster kan også indtage middagen (mod reservation) i buffetrestauranten Ariadne på søsterhotellet Kipriotis Panorama & Suites. Vær opmærksom på at der her skal bæres lange bukser i restaurantens middagstid.
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder på hele afrejsedagen.

Afrejselufthavn-københavn

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Direkte transfer og check ind direkte på hotellet

Når du booker transfer til Kipriotis Maris, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved Kipriotis Maris, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 70 13 33 00.

Som gæst på Kipriotis Maris kan du regne med en smidig hjemrejse! Hvis du flyver med Novair eller SAS får du dit boardingkort og kan checke din bagage ind allerede på hotellet. Det betyder, at når du ankommer til lufthavnen, så kan du gå stille og roligt videre til sikkerhedskontrollen.

Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.