Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,1 ud af 10 baseret på 12 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,1 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mad og drikke
 
5,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Personale er bare så søde. Og hotellet ligger dejligt centralt
-

Bekræftet køb : 2022-05-21


3 ud af 10

+
Lokalisationen.
-
Værelset var over hovedet ikke som angivet på billederne.

Bekræftet køb : 2022-05-21


4 ud af 10

+
Intet
-
Rengøring, men det er meget nedslidt så nok en renovering

Bekræftet køb : 2021-09-24


5 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Døre kunne lukkes på 405 og 334. Køleskab larmede på 405

Bekræftet køb : 2021-09-17


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Maden

Bekræftet køb : 2021-09-17


8 ud af 10

+
Det var et fint hotel
-

Bekræftet køb : 2021-09-17


7 ud af 10

+
Brusebadet
-
Mere udstyr i køkkenet. En brødrister, knive, vin glas, krus

Bekræftet køb : 2021-09-17


8 ud af 10

+
Udsigten fra værelset Havde øverst oppe
-
Deres aircondition, vi måtte have hjælp til vores 2 gange, da den larmede meget samt spyttede isklumper ud Der kunne godt være mere afsætningsplads på badeværelset, så man ikke skulle i værelset for at hente det man skulle bruge på badeværelset Deres liggestole ved poolen, de er så lave at os der er 50+ godt kan have svært ved at komme op igen

Bekræftet køb : 2021-09-10


8 ud af 10

+
Hotellet ligger centralt i Kos by - tæt på by og strand, meget hjælpsomt og imødekommende hotelpersonale i receptionen. Wifi med god forbindelse på værelser.
-
Hotellet er slidt, trænger til en gennemgang. I lejligheder med køkken er servicesortiment begrænset - der er ikke nogen opvaskebørste - dem skal man selv købe, dette bør være med i standard tilbehør (fair at man selv skal købe opvaskemiddel)

Bekræftet køb : 2021-08-27


8 ud af 10

+
Beliggenhed i forhold til by og strand. Rart personale og god rengøring.
-
Inventar i lejligheden i stykker. Bedre udstyr i køkken.

Bekræftet køb : 2021-08-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

64% af gæsterne anbefaler

173 bedømmelser
Meget godt
 
37
Godt
 
58
Middel
 
37
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
22

5 nyeste bedømmelser

18-05-2019

af Hanne M Vestjylland, Danmark

Ferie på kos

Ikke et hotel for børnefamilier. Folk er søde og venlige men vi er de eneste med mindre børn og det fylder her. Hav altid sko på når du går gennem hotellet. Det og glade børn hænger ikke altid sammen. Meget pænt og rent. Du bruser i badekarret. Pris og kvalitet hænger sammen.

 
21-09-2018

af evyv2018 Skjern, Danmark

Ferie

Vi har været på dette hyggelige hotel en uge. Levede helt op til vores forventninger i forhold til prisen. Dejlig pool , poolbar med gode drinks og mad , god morgenmad , god rengøring , venlig personale, gode senge , så vi kommer gerne her igen. Beliggenhed helt perfekt .

 
15-08-2018

af hj-kyhn-nielsen Stouby, Danmark

Centralt beliggende i Kos by

Dette hotel kan godt anbefales. Sørg for at få værelser væk fra poolen og så højt som muligt. Der er også forskel på balkonernes størrelse, fra meget lille til stor. Der er til tider mange unge mennesker på hotellet, som larmer en del. Morgenmaden er som græsk nu engang er. Ok rengøring. Aircondition virker fint men til 5€ i døgnet.

 
06-07-2018

af Jonas J

Semi hotel

Hotellet i sig selv fejler ikke noget, det er ok. Hotellet ser flot ud, udadtil. Men man kan se at de har brugt alle pengene på renovation udenfor, og lidt glemt værelserne. Badeforhænget ligner noget der har hængt der i 10år. Aircondition som man betaler 5eur ekstra for pr. døgn, virker kun når nøglekortet sidder i, hvilket betyder at der altid er varmt når man kommer tilbage fra sin tur, og derfor skal høre på aircondition hele natten. Der skal lige tilføjes at man KUN må få 1 nøglekort pr. Værelse. Køleskabet på værelset virker, men hold op hvor det larmer. Hele natten troede vi at der var en nabo i bad, indtil vi fandt ud af at det var køleskabet. De skriver at der er wifi, og det er der sikkert også - man kan bare ikke bruge det til noget som helst, ikke engang til at tjekke mail. Morgenmaden er heller ikke noget at skrive hjem over. Det eneste gode der, er den friske frugt. Vi er selv et ungt par, og derfor gør det os ikke noget at der er masser af liv om aftnen. Men det er altså et ungdomshotel, så hvis man rejser med små børn, bør man nok vælge et andet hotel. Og forresten, så er den såkaldte "balkon", en altan på 1,5mx1m. Det skal dog siges, at vi havde en rigtig god ferie til Kos alligevel.

 
05-09-2010

af ditlev Copenhagen, Denmark

Ungdomshotel - eller hvad ?

Der er både lejligheder og hotelværelser. Alt er pænt og velholdt. Der er absolut ro efter midnat. Der var meget varmt, da jeg var dernede og en sen eftermiddag, satte jeg mig ved poolen og drak en kold øl. Den blev serveret af en smilende ung gæst. Bartenderen (græsk) skruede helt op for tekno-musikken og kom hen til mig og spurgte om jeg kunne lide musikken. Ja. sagde jeg. drak mig øl og kom der aldrig igen, jeg havde forstået, at baren og poolen var forbeholdt de unge. Det gjorde ikke noget, der var masser af cafeer i nærheden hvor man bliver modtaget med åbne arme og græsk musik. Morgenmaden er kedelig og ensformig. Hvorfor dog servere margarine og udrikkelig orangeade, Smør og juice koster ikke så meget . Køb det i minimarkederne, der er et dejligt stort køleskab på værelset, opbevar det her og tag det med ned til morgenmaden. Husk også at tage en brødkniv med hjemmefra. Brødet er sejt og bordknivene sløve. Hotellet er nok for kedeligt for de fleste unge. Der er ingen arangementer i baren eller omkring swimmingpoolen og der skal være afsolut ro efter midnat. Kan ikke anbefales ældre rejsende.