Bedømmelse af St Constantine

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 128 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,8 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-11


5 ud af 10

+
Gode senge.
-
Det er godt brugt. Belysningen er elendig. På toilettet var der en stopklods midt i rummet, som var gået i stykker. Måtte sætte en toiletrulle på for ikke at træde på den. Boede ved siden af rygere, så måtte lukke døren på grund af røgen. Der var ikke nogen skåle i køkkenet. Mangler også en lille fryser til isterninger. Internet langsomt.

Bekræftet køb : 2019-09-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-19


4 ud af 10

+
Ren lejlighed, når de kom.
-
Total dødt at være ved poolen. Folk gik over på den anden side af gaden for at få det de ville have. Måtte selv bede om rent askebæger. Servicen fra dagen før blev ikke fjernet. Det var overhovedet ikke hyggeligt at ligge ved poolen. Tjeneren havde alt for travlt med en lokal pige. Musikken glemte han. Måtte spørge efter det, og han lagde ikke mærke til styrken på det. Kunne knap høre det. Så pool området er ikke værd at skrive hjem om. Spiste ikke på hotellet, så kan af den grund ikke udtale os om det. Beliggenhed af lejlighed var temmelig trist. Vi blev gemt væk i et hjørne på 2 sal, uden udsigt, da store grene nærmest voksede ind på vores altan. Så der er lidt at tage fat på. Ny brusehoved ville ikke være luksus, i lejligheden. Vi nød dog vores ferie, pga vejret. Og valgte så bare at gå ud.

Bekræftet køb : 2019-09-19


10 ud af 10

+
Lille, roligt, ikke så mange børn, tæt på strand.
-
Morgenmaden kunne godt være lidt mere afvekslende

Bekræftet køb : 2019-09-19


8 ud af 10

+
Hotellet ligger centralt
-

Bekræftet køb : 2019-09-19


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

+
Der var en meget fin rolig stemning. Centralt beliggende.
-
Trænger til lidt opfriskning af solsenge ved poolen.

Bekræftet køb : 2019-09-13


8 ud af 10

+
Hotellet og beliggenheden. Beliggenhed i fladt terræn.
-
Alt var fint. Hvis der skulle ses på noget kunne det være: Løbende oprydning af solsenge og andre møbler på poolteressen. At der er askebægre på bordene.

Bekræftet køb : 2019-09-13


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

64% af gæsterne anbefaler

165 bedømmelser
Meget godt
 
37
Godt
 
54
Middel
 
36
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
20

5 nyeste bedømmelser

18-05-2019

Indlæg af Hanne M

Ferie på kos

Ikke et hotel for børnefamilier. Folk er søde og venlige men vi er de eneste med mindre børn og det fylder her. Hav altid sko på når du går gennem hotellet. Det og glade børn hænger ikke altid sammen. Meget pænt og rent. Du bruser i badekarret. Pris og kvalitet hænger sammen.

 
21-09-2018

Indlæg af evyv2018 Skjern, Danmark

Ferie

Vi har været på dette hyggelige hotel en uge. Levede helt op til vores forventninger i forhold til prisen. Dejlig pool , poolbar med gode drinks og mad , god morgenmad , god rengøring , venlig personale, gode senge , så vi kommer gerne her igen. Beliggenhed helt perfekt .

 
15-08-2018

Indlæg af hj-kyhn-nielsen Stouby, Danmark

Centralt beliggende i Kos by

Dette hotel kan godt anbefales. Sørg for at få værelser væk fra poolen og så højt som muligt. Der er også forskel på balkonernes størrelse, fra meget lille til stor. Der er til tider mange unge mennesker på hotellet, som larmer en del. Morgenmaden er som græsk nu engang er. Ok rengøring. Aircondition virker fint men til 5€ i døgnet.

 
06-07-2018

Indlæg af Jonas J

Semi hotel

Hotellet i sig selv fejler ikke noget, det er ok. Hotellet ser flot ud, udadtil. Men man kan se at de har brugt alle pengene på renovation udenfor, og lidt glemt værelserne. Badeforhænget ligner noget der har hængt der i 10år. Aircondition som man betaler 5eur ekstra for pr. døgn, virker kun når nøglekortet sidder i, hvilket betyder at der altid er varmt når man kommer tilbage fra sin tur, og derfor skal høre på aircondition hele natten. Der skal lige tilføjes at man KUN må få 1 nøglekort pr. Værelse. Køleskabet på værelset virker, men hold op hvor det larmer. Hele natten troede vi at der var en nabo i bad, indtil vi fandt ud af at det var køleskabet. De skriver at der er wifi, og det er der sikkert også - man kan bare ikke bruge det til noget som helst, ikke engang til at tjekke mail. Morgenmaden er heller ikke noget at skrive hjem over. Det eneste gode der, er den friske frugt. Vi er selv et ungt par, og derfor gør det os ikke noget at der er masser af liv om aftnen. Men det er altså et ungdomshotel, så hvis man rejser med små børn, bør man nok vælge et andet hotel. Og forresten, så er den såkaldte "balkon", en altan på 1,5mx1m. Det skal dog siges, at vi havde en rigtig god ferie til Kos alligevel.

 
05-09-2010

Indlæg af ditlev Copenhagen, Denmark

Ungdomshotel - eller hvad ?

Der er både lejligheder og hotelværelser. Alt er pænt og velholdt. Der er absolut ro efter midnat. Der var meget varmt, da jeg var dernede og en sen eftermiddag, satte jeg mig ved poolen og drak en kold øl. Den blev serveret af en smilende ung gæst. Bartenderen (græsk) skruede helt op for tekno-musikken og kom hen til mig og spurgte om jeg kunne lide musikken. Ja. sagde jeg. drak mig øl og kom der aldrig igen, jeg havde forstået, at baren og poolen var forbeholdt de unge. Det gjorde ikke noget, der var masser af cafeer i nærheden hvor man bliver modtaget med åbne arme og græsk musik. Morgenmaden er kedelig og ensformig. Hvorfor dog servere margarine og udrikkelig orangeade, Smør og juice koster ikke så meget . Køb det i minimarkederne, der er et dejligt stort køleskab på værelset, opbevar det her og tag det med ned til morgenmaden. Husk også at tage en brødkniv med hjemmefra. Brødet er sejt og bordknivene sløve. Hotellet er nok for kedeligt for de fleste unge. Der er ingen arangementer i baren eller omkring swimmingpoolen og der skal være afsolut ro efter midnat. Kan ikke anbefales ældre rejsende.