Imperial (Kos)

  • • God beliggenhed
  • • Livligt miljø
  • • Nær centrum og strand

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Tidligere gæster er rørende enige om hotel Imperial - her kommer man til igen! Men det er ikke luksus og stil, der tiltrækker - det er helt andre ting. En pool, hvor du kan slippe bekymringerne, en beliggenhed topplaceret ved alt, velsmagende mad og et internationalt miljø, hvor både gæster og personale er venlige på alle verdens sprog.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Virkelig flot renoveret. Venligt personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På populære hotel Imperial bor du både centralt i Kos by og nær stranden. På hotelområdet er der en dejlig pool med separat børnepool. Poolbar der er åben om dagen frem til kl. 18.00. Solstole og parasoller. Gratis wifi på fællesområder. Døgnåben reception. Deponering i receptionen mod betaling. Billiard mod betaling. Ved hotellet ligger der flere gode restauranter. Lokaltrafik der kan virke forstyrrende.

Måltider

Dobbeltværelser: Enkel morgenmad indgår.
Lejligheder: Ingen måltider indgår. Enkel morgenmad kan tilkøbes.

Alle hoteller i Kos by

Paritsa

På det familieejede Hotel Paritsa bor du centralt i Kos by med gåafstand til restauranter, butikker og forlystelser. Her er en hyggelig udendørs terrasse, hvor du kan slappe af og bare tage det roligt mellem svømmeturene i havet og eventyrene i byen.

Astron (Kos)

Bo midt i centrum på hotel Astron i Kos by. Udenfor porten venter Kos havns hvidkalkede bygninger, butikker og hyggelige taverner. På hotelområdet er der gratis wifi i lobbyen, pool og jacuzzi. Book et superior-værelse med havudsigt – åbn din balkondør, nyd udsigten og mærk feriefølelsen brede sig.

St Constantine

På hotel St Constantine bor du direkte på hovedgaden i Kos by, omgivet af et livligt byliv. På hotelområdet bliver poolen hurtigt samlingsstedet, hvor der både er solstole og parasoller. Der er en kort gåtur til Lambi-stranden.

Anastasia (Kos)

Anastasia er et familiedrevet hotel i udkanten af Kos by nær både strand og by. Skønt poolområde med tilhørende poolbar, der serverer drikkevarer og cocktails. En gåtur væk venter centrum af Kos by med et stort udbud af restauranter, barer, butikker og forlystelsesliv.

International

Hotel International ligger i udkanten af Kos by og er populært blandt unge og vennepar. Strand og centrum ligger i gåafstand, og på hotellet er der et dejligt poolområde i frodige omgivelser.