Continental Palace

Continental Palace ligger lige uden for Kos by og tæt på stranden Psalidi Beach. Her kan du tilbringe dagen ved poolen og bare nyde dine feriedage. Fra hotellet går der busser til Kos by, hvor du kan besøge historiske steder og shoppe.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At det lå tæt på noget strand
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 70 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Continental Palace ligger lidt over en kilometer sydøst for Kos by, og hvor marinaen og stranden Psalidi Beach begynder. Hotellet er omgivet af en dejlig have med palmer, bougainvillea og græsplæner, hvor du kan slappe af i skyggen med en bog. Fra hotellet kan du tage en bus ind til Kos by, hvor der er et stort udvalg af restauranter, barer og seværdigheder. Lej gerne en bil og tag ud og oplev den smukke ø Kos som har meget at byde på af både strande og hyggelige små byer.

Hotellet har et stort poolområde med pool, jacuzzi, separat børnepool (ca. 45 cm dyb) samt solstole og parasoller.

Hotellets buffetrestaurant serverer morgenmad og middag med internationale retter, græske retter og salater. I løbet af dagen serveres lette måltider i hotellets pool- og snackbar. I haven er der en bar, hvor I kan nyde lune aftener med noget godt i glasset. En aften om ugen er der græsk aften med dans, og en anden aften i ugen er der karaoke.

Tennis, billard, bordtennis og minigolf mod betaling. Legeplads. Bil- og cykeludlejning.

Wifi på hele hotellet. Til stranden og til et busstoppested er der omkring 70 meter og 1,5 kilometer til Kos by. Vejen skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Kos by

Dimitris Paritsa

På det familieejede hotel Dimitris Paritsa på Kos bor du centralt i byen med gåafstand til restauranter, butikker og forlystelser. Her er en hyggelig udendørs terrasse, hvor du kan slappe af og bare tage det roligt mellem svømmeturene i havet og eventyrene i byen.

Astron Kos

Bo midt i centrum på hotel Astron Kos i Kos by. Udenfor porten venter Kos havns hvidkalkede bygninger, butikker og hyggelige taverner. På hotelområdet er der gratis wifi i lobbyen, pool og jacuzzi. Book et superior-værelse med havudsigt – åbn din balkondør, nyd udsigten og mærk feriefølelsen brede sig.

International Kos

Hotel International Kos ligger i udkanten af Kos by og er populært blandt unge og vennepar. Strand og centrum ligger i gåafstand, og på hotellet er der et dejligt poolområde i frodige omgivelser.

Santa Marina (Kos)

På hotel Santa Marina i Kos by bor du i bekvemme lejligheder og nyde ferien i eget tempo. Ved det hyggelige poolområde findes solstole og parasoller, og stranden findes lige i nærheden. En gåtur eller kort taxitur væk findes Kos by med restauranter og forlystelser.

Erato (Kos)

Erato i Kos by lokker med egen pool og gåafstand til stranden. Hvis du vil se mere af smukke Kos, anbefaler vi, at du lejer en cykel, men det lokale busstoppested ligger også i nærheden. Lejlighedshotellet er perfekt for dem, der ønsker en behagelig lejlighed at vende tilbage til efter en dag i solen.

Maritina

Maritina har en førsteklasses beliggenhed i centrum af Kos by og kun et stenkast fra stranden, men højdepunktet er stadig hotellets hyggelige tagterrasse med pool og en hyggelig loungebar.

Peridis Family Resort

Peridis Family Resort er et perfekt lejlighedshotel for hele familien. Her venter to poolområder, en børneklub for familiens mindste, tennis, minigolf og en restaurant. Tag gerne en tur ind i Kos by og nyd græske taverner og lidt shopping.

Angela Kos

Angela Kos ligger tæt på det historiske centrum af Kos by med Hippokrates træet og amfiteatret blandt andre. Stemningen her er rolig og varm, og i de rummelige lejligheder har du mulighed for selvforplejning. Og gå ikke glip af det dejlige poolområde til en afslappende ferie!

Theonia

Theonia er et familiedrevet hotel og en god mulighed for en ferie, der kombinerer by og spa. Stranden ligger kun en kort gåtur væk, og hotellet har også et poolområde med pool til solbadning og svømning. Fra Theonia kan du nemt slentre ind i Kos by for at opdage alle de kulturelle skatte, restauranter og barer.

Anassa by Pelopas

Anassa by Pelopas er ligesom alle Apollo Mondo Dou hoteller et fristed for alle over 16 år. Her kan du nyde et hotel skabt til voksne gæster. Læn dig tilbage på tagterrassen og i solstolen med en kølig drink fra baren og nyd loungemusik eller tag en afslappende dukkert i en af de to store jacuzzi-pools.