Anastasia (Kos)

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Anastasia er et familiedrevet hotel i udkanten af Kos by nær både strand og by. Skønt poolområde med tilhørende poolbar, der serverer drikkevarer og cocktails. En gåtur væk venter centrum af Kos by med et stort udbud af restauranter, barer, butikker og forlystelsesliv.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer. Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Elevator
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Familieejede Anastasia er et hotel med god beliggenhed i Kos by. Ved poolområdet findes solstole og parasoller, og nærmeste strand ligger ca. 600 meter væk. Ved poolområdet findes poolbar, og hotellets restaurant serverer morgenmadsbuffet. Centrum af Kos by ligger en gåtur fra hotellet, og her findes mange restauranter at vælge mellem. Gå en tur blandt de smalle stræder omkring Eletheristorvet og oplev de hyggelige småbutikker.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet indgår.
Lejligheder: Ingen måltider indgår. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Når voksne tilkøber morgenmadsbuffet, spiser børn (2-11 år) gratis.

Alle hoteller i Kos by

Imperial (Kos)

Tidligere gæster er rørende enige om hotel Imperial - her kommer man til igen! Men det er ikke luksus og stil, der tiltrækker - det er helt andre ting. En pool, hvor du kan slippe bekymringerne, en beliggenhed topplaceret ved alt, velsmagende mad og et internationalt miljø, hvor både gæster og personale er venlige på alle verdens sprog.

Paritsa

På det familieejede Hotel Paritsa bor du centralt i Kos by med gåafstand til restauranter, butikker og forlystelser. Her er en hyggelig udendørs terrasse, hvor du kan slappe af og bare tage det roligt mellem svømmeturene i havet og eventyrene i byen.

Astron (Kos)

Bo midt i centrum på hotel Astron i Kos by. Udenfor porten venter Kos havns hvidkalkede bygninger, butikker og hyggelige taverner. På hotelområdet er der gratis wifi i lobbyen, pool og jacuzzi. Book et superior-værelse med havudsigt – åbn din balkondør, nyd udsigten og mærk feriefølelsen brede sig.

St Constantine

På hotel St Constantine bor du direkte på hovedgaden i Kos by, omgivet af et livligt byliv. På hotelområdet bliver poolen hurtigt samlingsstedet, hvor der både er solstole og parasoller. Der er en kort gåtur til Lambi-stranden.

International

Hotel International ligger i udkanten af Kos by og er populært blandt unge og vennepar. Strand og centrum ligger i gåafstand, og på hotellet er der et dejligt poolområde i frodige omgivelser.