Anassa by Pelopas

apollo mondo duo

Anassa by Pelopas er ligesom alle Apollo Mondo Dou hoteller et fristed for alle over 16 år. Her kan du nyde et hotel skabt til voksne gæster. Læn dig tilbage på tagterrassen og i solstolen med en kølig drink fra baren og nyd loungemusik eller tag en afslappende dukkert i en af de to store jacuzzi-pools.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i nedsænket plan for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hjertelig velkommen til den nye tilføjelse blandt udvalgte voksenhoteller - Anassa by Pelopas, et Apollo Mondo Duo-hotel i skandinavisk stil med tagterrasse, der bliver hotellets foretrukne tilholdssted. Der er et lille udendørs fitnessrum, to store jacuzzi-pools, solstole og parasoller og en hyggelig bar. Poolhåndklæder mod et depositum.

Mad og drikke
På tagterrassen er der en bar, der også serverer enklere retter i løbet af dagen. På entréetagen er der morgenmadslokale men en stor, dejlig udendørs terrasse, hvor du kan spise din morgenmad hver morgen.

Motion og velvære
Som på alle Apollo Mondo Duo hoteller tilbydes yoga flere gange om ugen. Hvis du vil blive ved, er der et udendørs fitnessrum til lettere træning på tagterrassen. Kos er kendt for at være cykelvenlig, så hvorfor ikke leje en cykel og cykle afsted til en dejlig strand?

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Den centrale beliggenhed gør, at det offentlige byliv og færdsel i området kan opfattes som forstyrrende.

En del af Apollo Mondo Duo at Anassas by Pelopas

  • Yoga 3-5 gange om ugen
  • Badekåber og tøfler
  • Wifi på hotellet
  • Solstole og parasoller på tagterrassen

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Vær opmærksom på

Anassa by Pelopas er et Apollo Mondo Duo-hotel i perioden 4. maj-18. oktober 2024. Udenfor denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom morgenyoga.

Apollo Mondo Duo
  • Kun for voksne
  • Tilfredse hotelgæster
  • God beliggenhed
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Kos by

Dimitris Paritsa

På det familieejede hotel Dimitris Paritsa på Kos bor du centralt i byen med gåafstand til restauranter, butikker og forlystelser. Her er en hyggelig udendørs terrasse, hvor du kan slappe af og bare tage det roligt mellem svømmeturene i havet og eventyrene i byen.

Astron Kos

Bo midt i centrum på hotel Astron Kos i Kos by. Udenfor porten venter Kos havns hvidkalkede bygninger, butikker og hyggelige taverner. På hotelområdet er der gratis wifi i lobbyen, pool og jacuzzi. Book et superior-værelse med havudsigt – åbn din balkondør, nyd udsigten og mærk feriefølelsen brede sig.

International Kos

Hotel International Kos ligger i udkanten af Kos by og er populært blandt unge og vennepar. Strand og centrum ligger i gåafstand, og på hotellet er der et dejligt poolområde i frodige omgivelser.

Continental Palace

Continental Palace ligger lige uden for Kos by og tæt på stranden Psalidi Beach. Her kan du tilbringe dagen ved poolen og bare nyde dine feriedage. Fra hotellet går der busser til Kos by, hvor du kan besøge historiske steder og shoppe.

Santa Marina (Kos)

På hotel Santa Marina i Kos by bor du i bekvemme lejligheder og nyde ferien i eget tempo. Ved det hyggelige poolområde findes solstole og parasoller, og stranden findes lige i nærheden. En gåtur eller kort taxitur væk findes Kos by med restauranter og forlystelser.

Erato (Kos)

Erato i Kos by lokker med egen pool og gåafstand til stranden. Hvis du vil se mere af smukke Kos, anbefaler vi, at du lejer en cykel, men det lokale busstoppested ligger også i nærheden. Lejlighedshotellet er perfekt for dem, der ønsker en behagelig lejlighed at vende tilbage til efter en dag i solen.

Maritina

Maritina har en førsteklasses beliggenhed i centrum af Kos by og kun et stenkast fra stranden, men højdepunktet er stadig hotellets hyggelige tagterrasse med pool og en hyggelig loungebar.

Peridis Family Resort

Peridis Family Resort er et perfekt lejlighedshotel for hele familien. Her venter to poolområder, en børneklub for familiens mindste, tennis, minigolf og en restaurant. Tag gerne en tur ind i Kos by og nyd græske taverner og lidt shopping.

Angela Kos

Angela Kos ligger tæt på det historiske centrum af Kos by med Hippokrates træet og amfiteatret blandt andre. Stemningen her er rolig og varm, og i de rummelige lejligheder har du mulighed for selvforplejning. Og gå ikke glip af det dejlige poolområde til en afslappende ferie!

Theonia

Theonia er et familiedrevet hotel og en god mulighed for en ferie, der kombinerer by og spa. Stranden ligger kun en kort gåtur væk, og hotellet har også et poolområde med pool til solbadning og svømning. Fra Theonia kan du nemt slentre ind i Kos by for at opdage alle de kulturelle skatte, restauranter og barer.